Disponibles els calendaris oficials de la 3a divisió Nacional de Futbol Sala pels equips catalans
FS Notícies | 04/08/2020
Un total de 36 equips catalans militaran a la 3a divisió Nacional de Futbol Sala, disputant un nou format adaptat a l’actualitat, i compost per quatre fases. Ja estan disponibles els calendaris de competició de la categoria per a la temporada 2020-2021.
Disponibles els calendaris oficials de la 3a divisió Nacional de Futbol Sala pels equips catalans

Nou format per a la 3a divisió Nacional de Futbol Sala. Una vegada el passat 30 de juliol es va celebrar el ple del Comité Nacional de Fútbol Sala de la Real Federación Española de Fútbol on es va concretar la informació bàsica, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, va començar a confeccionar els calendaris de la 3a divisió Nacional de Futbol Sala, competició nacional que té delegada.

La temporada 2020-2021 adopta un format diferent tenint en compte les circumstàncies sanitàries de la temporada anterior i, conseqüentment, de la mesura presa per part de la RFEF d'aplicar només ascensos i no descensos per aquesta divisió. Per aquest motiu, enguany hi ha implicats un total de 36 equips catalans:

EQUIPS CATALANS DE 3a DIVISIÓ NACIONAL DE FUTBOL SALA
Canet FS, CFS Cover Premià de Mar, Sant Joan de Vilassar FS, Spall-CFS Ciutat de Mataró, Futsal Avicola Vinyals Mataró ‘B’, CN Caldes FS, CFS La Unión Santa Coloma ‘B’, CFS Montsant, A.E.F.S. Arrels, Estel Vallseca, CE Jesus-Maria, AE Xarxa Horta, Gràcia Futbol Sala Club, Les Corts Esportiu Futsal, AECS L’Hospitalet, FS Bosco Rocafort, Aelis-Sage Partner Eixample, CFS Molins 99, Pou Escorial, Grups Arrahona FSC-Studi Barcelona, Olimpic Floresta, CE Ktsport Vacarisses, C.E.F.S. Rubí, C.F.S. Esparreguera, FS Olesa, C.E.F.S. Construccions 360 Santpedor, CE Sant Julià, CCR Castelldefels/Col. Santo Angel, Sant Sadurí FS, FS Linyola, O.C. La Sentiu, Guixés Fibra FS Solsona, CFS Alcoletge, Grupo Elias Rest. Torrefarrera, CFS Laguna i Tecnovit Alforja FS.

La Lliga Catalana de Futbol Sala ha dissenyat una competició amb 4 fases on les dues primeres són en format de lliga i les dues restants són un play-off per optar a l’ascens de categoria.

FASE FORMAT DATES JORNADES
1a FASE Lliga Del 3.10.20 al 27.2.21 18 jornades
2a FASE Lliga Del 13.3.21 al 29.5.21 10 jornades
3a FASE Play-off El 5.6.21 Partit únic
4a FASE Play-off Del 12.6.21 al 26.6.21 Pendent de confirmar

LA 1a FASE

La 1a fase es disputarà en format de lliga d’anada i tornada i la composaran 4 grups de 9 equips.

A continuació es poden consultar els corresponents calendaris:

TERCERA DIVISIÓ NACIONAL DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4

LA 2a FASE

La 2a fase es dividirà en 2 grups que lluitaran per l’ascens i 4 grups per la permanència. Aquests 6 grups estaran formats per 6 equips cadascun d’ells. Per la confecció d’aquests grups es creuaran les classificacions de la 1a fase entre el grup 1 i el grup 2 i entre el grup 3 i el grup 4.

GRUPS ASCENS: els 3 primers equips del grup 1 i grup 2 de la 1a fase constituiran el grup 1 de la 2a fase. I, de la mateixa manera, els 3 primers equips del grup 3 i grup 4 de la 1a fase formaran el grup 2 de la 2a fase.

GRUPS PERMANÈNCIA: els equips en 4a, 6a i 8a posició del grup 1 i els equips en 5a, 7a i 9a posició del grup 2 formaran el grup 1 de permanència. Els equips en 5a, 7a i 9a posició del grup 1 i els equips en 4a, 6a i 8a posició del grup 2 formaran el grup 2 de permanència. Al mateix temps, els equips en 4a, 6a i 8a posició del grup 3 i els equips en 5a, 7a i 9a posició del grup 4 formaran el grup 3 de permanència. I, els equips en 5a, 7a i 9a posició del grup 3 i els equips en 4a, 6a i 8a posició del grup 4 formaran el grup 4 de permanència.

Una vegada finalitzades les dues primeres fases, en format de lliga, els equips implicats assoliran el següent:

DESCENDEIXEN

Dels 4 grups de la fase de descens, els 3 últims classificats descendiran de categoria.

PERMANÈNCIA

Dels 4 grups de la fase de descens, els 3 primers classificats obtindran la permanència. I, dels 2 grups de la fase d'ascens, els equips classificats des de la 2a a la 6a posició obtindran la permanència.

ASCENDEIXEN

Dels 2 grups de 6 equips, el 1r classificat de cada grup es classificarà pel play-off d’ascens corresponent a la 3a fase.

LA 3a FASE

La 3a fase consisteix en un play-off a partit únic en una seu neutral, escollida per l’LCFS, que es disputarà el 5 de juny de 2021. D’aquesta eliminatòria el guanyador ascendirà a la 2a divisió B Nacional i el perdedor es classificarà per la 4a fase del play-off.

LA 4a FASE

La 4a i darrera fase consta d’un play-off que enfrontarà al perdedor del play-off de la territorial catalana contra l’equip classificat de la Federació Balear. Aquesta eliminatòria es disputarà entre el 12 i el 26 de juny de 2021, i el guanyador ascendirà a la 2a divisió B Nacional de Futbol Sala.

Una vegada conegut el format i sistema de la competició, es pot consultar el Pla de Competició fent clic directament AQUÍ.

Tots els calendaris de competició per a la temporada 2020-2021 es poden anar consultant al web federatiu, o bé, fent clic directament AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.