El CTAFS presenta a quatre col·legiats a la fase de promoció i ascens a 2a divisió Nacional de futbol sala
FS Notícies | 03/07/2020
Els àrbitres catalans Juan José Calvo, Ivan López, Sergio Rodríguez i David Brull realitzaran les proves físiques i tècniques de promoció i ascens a la 2a divisió Nacional de futbol sala, el 9 i el 11 de juliol de 2020.
El CTAFS presenta a quatre col·legiats a la fase de promoció i ascens a 2a divisió Nacional de futbol sala

L’ascens de categoria, l’objectiu de quatre àrbitres catalans. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol presenta els quatre col·legiats que realitzaran les proves físiques i tècniques per a la promoció i ascens a la 2a divisió Nacional de futbol sala. Els àrbitres catalans i afiliats al CTAFS que realitzaran les proves són els següents:

ÀRBITRES PROMOCIÓ ASCENS 2a DIVISIÓ
JUAN JOSÉ CALVO MINGOT
IVAN LÓPEZ GALIANO
SERGIO RODRÍGUEZ AGUADO
DAVID BRULL MARSAL

Juan José Calvo Mingot

Ivan López GalianoSergio Rodríguez AguadoDavid Brull Marsal, a la dreta

Les proves físiques i teòriques són organitzades per la RFEF però aquesta temporada i de forma excepcional, a causa de la situació sanitària actual, se celebraran a cada delegació territorial. A Catalunya, els quatre àrbitres catalans realitzaran les proves físiques el dijous, 9 de juliol de 2020 al Pavelló municipal Xavier Ballber de Cervelló, mentre que les proves teòriques les faran el dissabte, 11 de juliol de 2020 a Granollers.

La part pràctica consisteix en unes proves físiques basades en unes sèries de velocitat, resistència intermitent i una prova d’habilitats, i la part teòrica es compon de quatre exàmens: de reglament, de vídeos, un psicotècnic i un altre d’anglès.ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Consulta tota la documentació de l'Assemblea General Ordinària del 2020.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.