El CTAFS realitza les Jornades de Tecnificació a Pineda de Mar i a Lleida
FS Notícies | 24/02/2020
Un total de 17 àrbitres de Sènior A, Sènior B i Base de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol van participar en la 9a i 10a Jornada de Tecnificació arbitral de futbol sala, a Pineda de Mar i a Lleida, on van rebre formació específica que els facilitarà la seva tasca a les pistes.
El CTAFS realitza les Jornades de Tecnificació a Pineda de Mar i a Lleida

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala continua amb la formació arreu del territori català. El diumenge 23 de febrer de 2020 es van realitzar la 9a i la 10 Jornada de Tecnificació arbitral de futbol sala al CEM Can Xaubet de Pineda de Mar i al Pavelló Magraners de Lleida.

Les Jornades de Tecnificació van ser organitzades pel CTAFS de l’FCF a les delegacions del Maresme-Girona i de Lleida, continuant amb l’aposta d’arribar arreu del territori català a través de les tecnificacions que ja van començar el gener a la delegació de Tarragona (La Pobla de Montornès) i que intenten arribar al nombre més gran d’àrbitres possible, diferenciant-les de les Jornades de Tecnificació que es realitzen a Cervelló. 

Un total de 6 àrbitres, de categoria Base, van ser citats a les 15.00 hores al CEM Can Xaubet de Pineda de Mar per realitzar la Jornada de Tecnificació arbitral. Una sessió que la va dirigir l’informador, professor de l’Escola d’Àrbitres de futbol sala i col·legiat de 3a Nacional, Enrique Blázquez, i que es van tractar temes com la gestió de partit, la senyalització o el posicionament. A més, els àrbitres van posar en pràctica els seus coneixements en els partits amistosos que es van disputar al mateix pavelló entre el juvenil del Racing Pineda i el sènior del CFS Quart, i també l’enfrontament entre els sèniors del Racing Pineda i del Tordera Parc Futbol Sala Ath. Club.

Abans de la Jornada de Tecnificació arbitral, Enrique Blázquez va realitzar una xerrada amb els entrenadors de Racing Pineda, club amfitrió de l’activitat arbitral del CTAFS. Una vegada més, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala s’apropa als clubs catalans per intercanviar opinions, per resoldre possibles dubtes dels entrenadors del club, així com explicar les diferents tasques i el funcionament del CTAFS.

Mentre que a les 16.00 hores estaven citats 11 col·legiats, de Sènior A i de Sènior B, al Pavelló Magraners de Lleida. La sessió la va dirigir l’àrbitre de 2a B, Israel Rufas, que va impartir una sessió teòrica i pràctica a pista, on es van tractar temes com el protocol previ al partit, la gestió de les protestes, això com el posicionament de l’arbitratge, tan individual com en parelles, en diferents situacions de joc real i també es van corregir i debatre diferents accions arbitrals.

El CTAFS pretén realitzar l’11a Jornada de Tecnificació arbitral durant el mes de març.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.