Els àrbitres de Divisió d'Honor Catalana dirigeixen la fase final dels Comarcals
FS Notícies | 09/12/2018
El CTAFS aposta pels àrbitres recent ascendits a la primera categoria arbitral en parella, per dirigir els partits de la fase finals dels Campionats Comarcals.
Els àrbitres de Divisió d'Honor Catalana dirigeixen la fase final dels Comarcals

La segona jornada dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala ha estat arbitrada per 13 col·legiats de les delegacions del Baix Llobregat, Maresme, Barcelona i Vallès. Tots ells són àrbitres de categories en parella: 1 de 2aB Nacional, 2 de 3a Nacional i 10 de Divisió d’Honor Catalana.

Els 10 àrbitres de la màxima categoria catalana són tots acabats d’ascendir, iniciant-se en la present temporada a l’arbitratge en parella. El cap del CTAFS, Marcelino Blázquez, seguint amb el projecte de formació dels àrbitres més novells en les darreres temporades, enguany ha volgut donar protagonisme als nous àrbitres de Divisió d’Honor Catalana i que alguns d’ells fossin els encarregats de dirigir les Fases Finals dels Comarcals 2018.

A més, els àrbitres de Primera Divisió Nacional, Francesc Garcia-Donás, i de Segona Divisió Nacional, Bernardo Simón no han volgut perdre’s la festa del futbol sala català. Ambdós, han estat donant suport els companys designats per dirigir les semifinals, els 3r i 4t lloc i les finals dels Comarcals. Ha estat una bona oportunitat per tots els col·legiats presents, que han pogut compartir vivències i resoldre dubtes amb els dos companys de categories superiors, tots dos amb llargues experiències arbitrals.

Francesc Garcia-Donás, ha felicitat els àrbitres designats per xiular les Fases Finals dels Comarcals 2018, ja que considera que per tots ells és un reconeixement a la trajectòria i la feina feta els darrers anys. A més, assegura que “des del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala s’està treballant molt bé la formació, evolucionant a passos agegantats i els resultats positius cada vegada són més presents”.

Tota la informació relacionada amb la 8a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a través del banner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.