Els col·legiats que dirigiran els Campionats Comarcals de futbol sala
FS Notícies | 04/12/2019
Els 84 partits que es disputaran durant la celebració dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, del proper divendres 6 i dissabte 7 de desembre, aniran dirigits per un total de 44 àrbitres del CTAFS.
Els col·legiats que dirigiran els Campionats Comarcals de futbol sala

Tot a punt per a la celebració dels Campionats Comarcals de futbol sala. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica les designacions arbitrals pels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala. Una 9a edició que es celebrarà el divendres 6 i el dissabte 7 de desembre, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

El divendres 6 de desembre, tindrà lloc la fase de grups d’aquests Campionats Comarcals i, de 10.00 a 20.00 hores, es disputaran un total de 60 partits, els quals aniran dirigits per 20 àrbitres de les categories de 2a divisió B Nacional, Divisió d’Honor Catalana, Sènior A i de Base, de diferents delegacions.

L’endemà, el dissabte 7 de desembre, les 24 seleccions comarcals que s’hagin classificat el dia anterior, disputaran la fase final, on es jugaran un total de 24 partits que aniran dirigits per 24 col·legiats del CTAFS de les categories de 2a divisió Nacional, de 2a divisió B Nacional, de 3a divisió Nacional, de Divisió d’Honor Catalana, de Sènior A i de Base, ja consolidats, els quals xiularan en parella.

Així doncs, sumant els àrbitres de la fase prèvia i els de la fase final, en total seran 44 els col·legiats del CTAFS que participaran en aquesta nova edició dels Campionats Comarcals.

CATEGORIES ARBITRALS ÀRBITRES DESIGNATS
Base 10
Sènior A 8
Divisió Honor Catalana 5
3a divisió Nacional 10
2a divisió B Nacional 9
2a divisió Nacional 2
TOTAL 44 àrbitres

Les designacions arbitrals per la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala estan disponibles a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Una secció habilitada específicament per poder consultar tota la informació sobre els Campionats Comarcals.

A continuació es poden consultar els àrbitres assignats als 84 partits que es disputaran entre la fase prèvia i la fase final dels Campionats Comarcals:

DESIGNACIONS ARBITRALS CAMPIONATS COMARCALS 2019 – FASE PRÈVIA

DESIGNACIONS ARBITRALS CAMPIONATS COMARCALS 2019 – FASE FINAL

Es pot accedir a l’apartat específic dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.