Els cursos de Monitor i Entrenador de Futbol Sala registren un augment d’inscripcions
FS Notícies | 30/07/2019
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala tanca la formació de la temporada 2018-2019 amb 728 alumnes inscrits entre els cursos de Monitor, Entrenador Bàsic i Entrenador Avançat de Futbol Sala, xifra que mostra un augment respecte la temporada anterior.
Els cursos de Monitor i Entrenador de Futbol Sala registren un augment d’inscripcions

La formació de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol tanca la temporada 2018-2019 amb unes xifres molt positives.

Al llarg de la temporada, s’han realitzat 21 cursos de Monitor de Futbol Sala, 2 cursos d’Entrenador Bàsic de Futbol Sala i 1 curs d’Entrenador Avançat de Futbol Sala, sumant, entre els 3, un total de 728 alumnes inscrits.

CURSOS ALUMNES INSCRITS
21 cursos de Monitor de FS 645 alumnes de Monitor de FS
2 cursos d'Entrenador Bàsic de FS 62 alumnes d'Entrenador Bàsic de FS
1 curs d'Entrenador Avançat de FS 21 alumnes d'Entrenador Avançat de FS
TOTAL 728 alumnes

Els cursos de Monitor de Futbol Sala es van impartir arreu de la geografia catalana, passant per Alforja, Barcelona, Cervera, Girona, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Lloret de Mar, Manresa, Martorell, Mataró, Olesa de Montserrat, Parets del Vallès, Riudellots, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Sadurní d’Anoia, la Seu d’Urgell, Tortosa i Tremp.

Pel què fa als cursos d’Entrenadors, els dos cursos d’Entrenador Bàsic, és a dir, de 1r nivell, es van duu a terme a Torrefarrera i Martorell, mentre que el curs d’Entrenador Avançat, és a dir, de 2n nivell, va tenir lloc a Olesa de Montserrat.

Aquests 728 alumnes de la temporada 2018-2019 suposen un augment significatiu davant dels 515 alumnes de la temporada anterior.

TEMPORADA 2017-2018 TEMPORADA 2018-2019
15 cursos de Monitor de FS 21 cursos de Monitor de FS
2 cursos d'Entrenador Bàsic de FS 2 cursos d'Entrenador Bàsic de FS
2 cursos d'Entrenador Avançat de FS 2 cursos d'Entrenador Avançat de FS
1 curs d'Entrenador Professional de FS -
515 alumnes 728 alumnes

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol han convocat la jornada de recuperació pel Curs de Monitor de Futbol Sala i pels Cursos d’Entrenador Bàsic i Avançat de Futbol Sala, per a tots aquells alumnes que tinguin alguna assignatura pendent.

Aquesta jornada tindrà lloc el proper dissabte 7 de setembre, de 9.00 a 14.00 hores, a l’aula de formació de la Federació Catalana de Futbol (C/ Sicília, 93-97. Entresòl. 08013 Barcelona).

A través de les claus d’accés a la intranet federativa, l’alumne de l’Escola d’Entrenadors pot consultar quines són les assignatures que ha de recuperar.

En aquesta jornada de recuperació, només es realitzaran els exàmens i és imprescindible identificar-se, presentant el DNI/Passaport.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.