Els resultats dels Campionats Comarcals de futbol sala disponibles a l’apartat específic del web federatiu
FS Notícies | 05/12/2019
Tots els resultats dels Campionats Comarcals de futbol sala s’aniran actualitzant durant el transcurs de la competició a l’apartat específic al web federatiu, on hi ha tota la informació dels Campionats.
Els resultats dels Campionats Comarcals de futbol sala disponibles a l’apartat específic del web federatiu

Tot a punt per a l’inici dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala. El divendres 6 i el dissabte 7 de desembre de 2019 es disputarà la 9a edició dels Campionats Comarcals de Futbol Sala a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Els Campionats Comarcals de futbol sala mouen a un gran volum de famílies, de delegats, coordinadors, més de 700 jugadors i jugadores i un total de 174 tècnics, de 107 clubs federats. És per aquest motiu que, per tercera temporada consecutiva, s’ha creat un espai específic dins la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (http://fcf.cat/campionats-comarcals-sala). Dins aquest apartat, durant el transcurs dels Campionats Comarcals, es podrà fer el seguiment dels resultats de la competició.

Serà dins aquest apartat on s’aniran publicant les notícies relacionades amb els Campionats Comarcals, on es podran consultar tots els resultats dels partits, a mesura que vagin finalitzant, i també les galeries d’imatges relacionades amb aquests esdeveniment. 

A més, també es pot trobar la informació de les cinc convocatòries de les sessions preparatòries que han dut a terme les 54 Seleccions Comarcals, per delegació i per categoria. Així com els cossos tècnics i les seves planificacions d’entrenament. Dins aquest apartat, també es pot consultar el Pla de Competició, les designacions arbitrals, el tríptic amb el calendari detallat per categories i per pistes amb tots els partits a disputar, i el cartell d’aquesta 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Totes les publicacions relacionades amb els Campionats Comarcals s’han publicat i s’aniran publicant a les xarxes socials amb tres etiquetes: #CampionatsComarcalsFS , #ComarcalsFS19 i #SeleccionsComarcalsFS .

Tota la informació relacionada amb la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic d’aquests Campionats Comarcals a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Consulta tota la documentació de l'Assemblea General Ordinària del 2020.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.