Els seleccionadors catalans presents en els Campionats Comarcals de futbol sala
FS Notícies | 06/12/2019
Els seleccionadors catalans de futbol sala tindran una gran oportunitat per observar les qualitats dels jugadors i jugadores participants en els Campionats Comarcals.
Els seleccionadors catalans presents en els Campionats Comarcals de futbol sala

Més de 700 jugadors i jugadores a la vista dels seleccionadors catalans de futbol sala. Els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, celebrats a la Ciutat Esportiva de Blanes, són un gran aparador pels jugadors i jugadores de futbol sala per a poder mostrar les seves qualitats tècniques i tàctiques en una de les cites més importants en el panorama del futbol sala català. Per això, els seleccionadors catalans de futbol sala estaran presents durant la celebració dels Campionats Comarcals.

Els Comarcals vetllen per a la diversitat en els jugadors i jugadores, representant el màxim de clubs possibles. És per això, que les polítiques de selecció de la llista definitiva afavoreixen aquesta pluralitat, amb la normativa de convocar com a màxim a 3 jugadors o jugadores d’un mateix club per cadascuna de les categories. Per aquest motiu, els seleccionadors catalans tenen una gran oportunitat de conèixer i fer Scouting per a una possible convocatòria amb Catalunya.

És un gran escenari perquè els jugadors atraguin l’atenció dels seleccionadors catalans. Des de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalans de Futbol Sala, es promou la presència dels seleccionadors en tots els partits, coincidint amb les categories que entrenen, per a poder avaluar a tots els jugadors i jugadores. Per tant, també és una gran oportunitat pels seleccionadors per confeccionar i preparar les seves convocatòries.

Aquesta és la llista de persones responsables de l’estructura de les Seleccions Catalanes que estan distribuïdes en les diferents pistes:

CATEGORIA RESPONSABLE
Benjamí Jordi Barrero
Aleví i Infantil Gerard Pusó i Ivan Calle
Cadet Rubén González i Jorge Vargas
Infantil Femení Jordi Gay
Cadet Femení Juani Mora i Teresa Miralpeix

Tots els seleccionadors comptem amb l’ajuda d’un col·laborador per a compartir opinions sobre les tasques d’Scouting dels jugadors i jugadores.

Tota la informació relacionada amb la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic d’aquests Campionats Comarcals a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Consulta tota la documentació de l'Assemblea General Ordinària del 2020.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.