II Jornada d’actualització per metges de la Mutualitat
Notícies Generals | 07/10/2016
El coordinador mèdic de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, el doctor Ramon Cugat, participarà en la Jornada, que se celebrarà a Sanxexo (Pontevedra) els dies 10 i 11 d’octubre.
II Jornada d’actualització per metges de la Mutualitat

La Jornada d’actualització per metges de la Mutualitat servirà per parlar del valor de la Mutualitat dins de la Medicina Esportiva del nostre país i del paper que tenen els metges de la Mutualitat. També es donarà a conèixer l’estudi general de lesions de la temporada 2014-2015, en especial les lesions de lligament.

Durant la reunió, diversos doctors de les territorials  faran ponències sobre les lesions del lligament del genoll en la Mutualitat de Futbolistes. En aquest sentit, el Dr. Ramon Cugat parlarà de les lesions de l’angle posteroextern i posterointern del genoll.

D’altra banda, s’insistirà sobre la importància de la prevenció i recuperació de les lesions de lligaments de genoll, així com del seu diagnòstic, la seva actuació clínica, i el tractament del creuat anterior en els diferents escenaris possibles.

A l’acte inaugural hi assistiran el director general de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Miquel Pardo; el president de la Federació Gallega de Futbol, Rafael Lauzán; el director gerent de la Mutualitat de Futbolistes, José María Castillón; i la cap dels serveis mèdics de la Real Federació Espanyola de Futbol, Helena Herrero.Consulta el manifest 8 de març
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.