L’FCF resoldrà dimecres les competicions del futbol i futbol sala català
Notícies Generals | 23/05/2020
Paral·lelament, l’FCF presentarà durant el mes de juny les mesures econòmiques a favor dels clubs i federats de cara la temporada 2020-2021, per pal·liar els efectes generats per la Covid-19.
L’FCF resoldrà dimecres les competicions del futbol i futbol sala català

La Federació Catalana de Futbol adoptarà una resolució definitiva al voltant de les competicions del futbol i futbol sala català el pròxim dimecres dia 27, durant el transcurs de la Junta Directiva corresponent al mes de maig. En la reunió, l’FCF determinarà les condicions en què es dona per finalitzat el curs 2019-2020, en totes les categories territorials i de base, un cop anunciat l’acabament de la temporada, atenent a la recomanació formulada per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, el passat 23 d’abril, i rebuda la notificació de la resolució de les competicions no professionals d’àmbit nacional per part de la RFEF, el 8 de maig.

Una vegada coneguts aquests dos pronunciaments i atenent a la seva incidència envers el futbol i futbol sala català, un grup de treball integrat per professionals de diversos departaments de l’FCF ha analitzat jurídicament i des d’un punt de vista organitzatiu diferents propostes, recollides després que els delegats territorials hagin consultat l’opinió sobre la conclusió dels campionats amb els representants dels clubs, al llarg de les últimes setmanes.

De forma paral·lela, l’FCF té previst fer públic durant el mes de juny el programa econòmic de congelació i reducció de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la temporada 2020-2021, així com d’ajuts a la tresoreria dels clubs per pal·liar els efectes generats per la Covid-19. Aquestes aportacions se sumaran a les subvencions de les campanyes TOTS SOM UN EQUIP i #ORGULLOSA corresponents al curs 2019-2020, que s’abonaran de forma íntegra a totes les entitats.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.