La 8a promoció del CTAFS protagonista a Blanes
FS Notícies | 02/02/2020
Els àrbitres encarregats de dirigir la Fase Final de Prebenjamins i Aleví Femení de Futbol Sala, han estat els més novells del comitè, a mode de promoció i formació.
La 8a promoció del CTAFS protagonista a Blanes

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol continua apostant per la formació arbitral, aquest cop, centrant el protagonisme en els col·legiats més novells. Com en les anteriors edicions de la Fase Final de Prebenjamins i Aleví Femení de Futbol Sala, els 23 àrbitres designats per xiular els 87 partits de les tres categories participants a la Ciutat Esportiva de Blanes, són de les darreres promocions de l’Escola del CTAFS.

El passat mes de juliol, en vuit delegacions de la Federació Catalana de Futbol, es van dur a terme les diferents convocatòries de la 8a edició de l’Escola d’Àrbitres de Futbol Sala. Tots els àrbitres i àrbitres assistents que van superar el curs, van iniciar l’exercici arbitral durant l’anterior mes de setembre. Poc a poc, aquests col·legiats novells han anat guanyant experiència a les pistes i, sobretot, formant-se a través de les classes teòriques, les taules rodones i les tecnificacions. Amb aquesta aposta ferma per part del CTAFS per la formació, s’aprofita la Fase Final de Prebenjamins i Aleví Femení de Futbol Sala, com una jornada de pràctica, per promocionar els àrbitres més nous.

El Cap del CTAFS, Marcelino Blázquez, ha recalcat que l’Escola del CTAFS és un dels principals motors del comitè. Vuit temporades han passat des que es va iniciar el projecte, a través del qual s’han captat centenars de nous àrbitres, a més, augmentant any rere any l’exigència i la formació. Blázquez, considera que poc a poc es van recollint els fruits de la feina feta fins ara i assegura que, la Fase Final de Prebenjamins i Aleví Femení de Futbol Sala és un escenari molt productiu per seguir promocionant i impulsant els nous àrbitres catalans.

Els àrbitres participants en la festa dels més petits, s’han mostrat molt satisfets per haver estat seleccionats i poder participar en aquest esdeveniment de formació i diversió.

La Paula Barrio, àrbitra de la 8a promoció de la delegació de Barcelona, ha valorat molt positivament l’oportunitat que el CTAFS li ha brindat.

El Daniel Capitán, àrbitre de la 8a promoció de la delegació del Baix Llobregat, també s’ha mostrat orgullós d’haver estat escollit pel dia d’avui.

A més, Capitán ha destacat l’ambient d’esportivitat i festivitat en la jornada d’avui.

L’Escola del CTAFS que també va realitzar un curs intensiu a Manresa durant les passades festes de Nadal, tornarà a obrir les seves portes arreu del territori català, durant el juliol de 2020. Les preinscripcions de les diferents seus s’obriran l’1 de març a través d’una notícia publicada a la web de la Federació Catalana de Futbol.

GALERIA D’IMATGES - FASE FINAL PREB. I ALEVÍ FEM. MATÍ (1a part)

GALERIA D'IMATGES - FASE FINAL PREB. I ALEVÍ FEM. MATÍ (2a part)

GALERIA D'IMATGES - FASE FINAL PREB. I ALEVÍ FEM. MATÍ (3a part)

GALERIA D'IMATGES - ENTREGA DE PREMIS MATÍ

GALERIA D'IMATGES - FASE FINAL PREB. I ALEVÍ FEM. TARDA

GALERIA D'IMATGES - ENTREGA DE PREMIS TARDATOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.