La 9a edició dels Campionats Comarcals engega motors
FS Notícies | 24/10/2019
Una nova edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala es celebrarà el proper divendres 6 i dissabte 7 de desembre, a la Ciutat Esportiva de Blanes, sumant 9 anys consecutius d’una competició que il·lusiona i que promociona aquest esport.
La 9a edició dels Campionats Comarcals engega motors

La maquinària ja comença a funcionar amb els preparatius d’un dels esdeveniments més esperats de la temporada. Els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala ja han fixat data.

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va crear, ara fa 9 anys, aquest projecte que s’ha dut a terme anualment, creixent de forma progressiva i consolidant-se com una gran festa del futbol sala base català, on hi participa una àmplia representació de jugadors i jugadores base d’arreu de Catalunya.

LES CATEGORIES PARTICIPANTS

Al llarg de totes les seves edicions, hi ha hagut incorporacions i reestructuracions de les categories participants. Actualment, hi participen un total de 6 categories, 4 de base masculina i 2 de base femenina:

CATEGORIES PARTICIPANTS
Categories masculines Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet
Categories femenines Infantil i Cadet (*)

(*) Dins les activitats de promoció que organitza l’LCFS es celebra la Fase Final Prebenjamí i Aleví femení de Futbol Sala, tenint, d’aquesta manera, la categoria Aleví femenina la seva pròpia festa i, per tant, sent les categories Infantil i Cadet femenines les que participen als Campionats Comarcals, equiparant-se a les categories masculines participants.

LES DATES DE CELEBRACIÓ

Les dates previstes per a la disputa d’aquests Campionats Comarcals són les següents:

FASE DATES
Fase de grups Divendres, 6 de desembre de 2019
Fase final Dissabte, 7 de desembre de 2019

LES AGRUPACIONS

Una vegada realitzat el sorteig a la primera reunió de la Junta Directiva de l’LCFS, ja es coneixen les agrupacions dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

AGRUPACIONS SELECCIONS COMARCALS

LA SEU

Una temporada més, la Ciutat Esportiva de Blanes (DS Mas Cuní, 43. 17300 Blanes) serà la seu on es disputaran els Campionats Comarcals, consolidant-se com la instal·lació per a la seva celebració.

EL PLA DE COMPETICIÓ

A continuació es pot consultar la normativa dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, on hi consten els quadrants dels horaris dels partits:

PLA DE COMPETICIÓ CAMPIONATS COMARCALS 2019

EL CALENDARI DE PARTITS

A partit del pla de competició dels Campionats Comarcals, i una vegada realitzat el sorteig per conèixer les agrupacions de les Seleccions Comarcals, ja s’ha configurat el calendari de partits de la fase prèvia:

CALENDARI FASE PRÈVIA CAMPIONATS COMARCALS 2019

EL CARTELL

L’APARTAT ESPECÍFIC

Una temporada més, dins la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, s’ha habilitat una secció específica on es pot consultar tota la informació sobre aquesta 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Es pot accedir a aquest apartat específic dels Campionats Comarcals a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.