La fase prèvia de la 8a edició dels Campionats Comarcals
FS Notícies | 08/12/2018
Un total de 60 partits s’han disputat al llarg de la jornada d’avui, que suposa la fase prèvia dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, d’on les 24 millors seleccions passen a la fase final de demà.
La fase prèvia de la 8a edició dels Campionats Comarcals

Aquest dissabte 8 de desembre de 2018 s’ha celebrat, a la Ciutat Esportiva de Blanes, la fase prèvia dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala amb un total de 60 seleccions comarcals participants, en les categories Benjamí, Aleví, Infantil femenina, Infantil, Cadet femenina i Cadet.

Durant tota la jornada d’avui, de 10.00 a 20.00 hores, s’han disputat un total de 60 partits gràcies a les 6 pistes que han permès celebrar-se 6 partits de forma simultània. Una gran quantitat de gent ha anat circulant per les instal·lacions i han omplert les grades.

D’aquesta fase prèvia, n’han sortit les 24 seleccions que s’han classificat per a la fase final que es disputarà demà, diumenge 9 de desembre.

A continuació es poden consultar tots els resultats dels partits corresponents a aquesta fase prèvia dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala 2018:

RESULTATS FASE PRÈVIA CAMPIONATS COMARCALS 2018

Una vegada celebrada la fase prèvia, les quatre seleccions comarcals que han quedat millor puntuades, per categories, són les que s’han classificat per la fase final que es disputarà demà, diumenge 9 de desembre:

PARTITS FASE FINAL CAMPIONATS COMARCALS 2018

SEMIFINALS
BENJAMÍ
BAIX LLOBREGAT GIRONA
MARESME BARCELONÈS NORD
ALEVÍ
BAIX LLOBREGAT BARCELONÈS CENTRE
MARESME BARCELONÈS NORD
INFANTIL
BAIX LLOBREGAT BARCELONÈS CENTRE
BARCELONÈS SUD BARCELONÈS NORD
INFANTIL FEMENÍ
GIRONA-MARESME-OSONA-V.ORIENTAL BARCELONÈS-V.OCCIDENTAL
BAIX LLOBREGAT-CATALUNYA CENTRAL ANDORRA
CADET
BAIX LLOBREGAT BARCELONÈS CENTRE
BARCELONÈS SUD BARCELONÈS NORD
CADET FEMENÍ
GIRONA-MARESME-OSONA-V.ORIENTAL BAIX LLOBREGAT-CAT CENTRAL
BARCELONÈS-V.OCCIDENTAL ANDORRA

Tota la informació relacionada amb la 8a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a través del banner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.

GALERIA D’IMATGES – Fase prèvia (1a part)

GALERIA D'IMATGES - Fase prèvia (2a part)

GALERIA D’IMATGES - Fase prèvia (3a part)

GALERIA D'IMATGES - Fase prèvia (4a part)TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.