La repesca tanca la segones proves físiques del CTAFS
FS Notícies | 09/02/2020
El col·lectiu arbitral del CTAFS finalitza la segona convocatòria de les proves físiques dels àrbitres de futbol sala de la present temporada 2019-2020 amb la superació de la jornada de repesca.
La repesca tanca la segones proves físiques del CTAFS

Aquest diumenge 9 de febrer de 2020, el centre de tecnificació de l’LCFS, és a dir, el Pavelló Municipal Xavier Ballber, de Cervelló, ha estat l’escenari on s’ha dut a terme la jornada de repesca de les proves físiques dels àrbitres de futbol sala.

Les proves físiques són obligatòries per a totes les categories, excepte pels cronometradors i els jutges de taula, i s’han de superar dues convocatòries al llarg de la temporada, una a l’inici d’aquesta i l’altra a mitjans de la competició.

A aquesta repesca hi han estat convocats 77 col·legiats, que, de 16.00 a 19.00 hores s’han dividit en tres torns per realitzar les tres proves. La primera d’elles consisteix en el ‘Test Yo-Yo’, que té l’objectiu de mesurar la capacitat de recuperació d’una persona que es sotmet a un exercici progressiu màxim i intermitent; a continuació, la de ‘5x30’, que es basa en mesurar la velocitat mitjana en carreres ràpides i repetides en una distància específica, igual que la carrera específica que realitza un àrbitre en una pista de futbol sala; i, finalment, la de ‘Zig/Zag’, on es mesura la velocitat mínima en un circuit amb les diferents formes que pot córrer l’àrbitre en una pista de futbol sala.

Dels 77 col·legiats convocats, se n’han presentat 59 àrbitres, 57 dels quals han superat les proves, davant dels 2 que no han estat aptes.

Així doncs, amb la jornada de repesca s’ha posat punt i final a les dues convocatòries de les proves físiques de la vigent temporada, permetent als aptes a poder xiular fins a que finalitzi la competició.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.