Les Seleccions Comarcals de Futbol Sala agafen rodatge
FS Notícies | 11/11/2019
Les 54 Seleccions Comarcals de Futbol Sala, de les diferents delegacions i categories, van realitzar el segon entrenament de la temporada el diumenge 10 de novembre de 2019.
Les Seleccions Comarcals de Futbol Sala agafen rodatge

Les Seleccions Comarcals de Futbol Sala comencen a agafar forma. El diumenge 10 de novembre de 2019 un total de 1.080 jugadors i jugadores, distribuïts en 54 Seleccions per delegació i categoria, van realitzar el segon entrenament de la temporada dels cinc previstos. Va ser la segona sessió de preparació que cada Selecció Comarcal realitza abans de disputar els Campionats de Seleccions Comarcals de Futbol Sala, que es celebraran el divendres 6 i el dissabte 7 de desembre de 2019, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

2a sessió entrenament Selecció Comarcal - Infantil femení MaresmeAquest entrenament ha estat l’última sessió on les 54 Seleccions Comarcals han pogut convocar una llista de 20 jugadors i jugadores. A partir del tercer entrenament, el diumenge 17 de novembre de 2019, els delegats comarcals només podran convocar entre 12 i 15 jugadors/es, abans de donar la llista definitiva el 25 de novembre de 2019.

SESSIÓ LLISTA JUGADORS DATES
3r ENTRENAMENT Llista de 15/12 jugadors/es 17 de novembre de 2019
4t PARTIT AMISTÓS Llista de 12 jugadors/es 24 de novembre de 2019
COMUNICACIÓ LLISTA DEFINITIVA: 25 de novembre de 2019
ENTRENAMENT Llista de 12 jugadors/es (DEFINITIVA) 1 de desembre de 2019

2a sessió entrenament Selecció Comarcal - Aleví Vallès OrientalDurant la segona sessió de les Seleccions Comarcals, la delegació del Maresme va optar per preparar uns entrenaments específics pels porters i porteres de les seves Seleccions. Els maresmencs li han donat molta importància a la figura del porter, treballant i executant uns exercicis específics per a poder arribar als Campionats de Seleccions Comarcals amb les millors condicions possibles.  

2a sessió entrenament Selecció Comarcal - Infantil Maresme

En aquesta segona convocatòria, 14 seus van ser les escollides per a entrenar, repartint-se per a tot el territori català:

CATEGORIES MASCULINES
DELEGACIÓ SEU ENTRENAMENT
Baix Llobregat Abrera i Molins de Rei
Barcelonès Centre Poliesportiu La Palmera
Barcelonès Nord Pistes Prat de la Riba
Barcelonès Sud Pista IES Maristes Sants - Les Corts
Catalunya Central Santa Margarida de Montbuí
Girona Pavelló Municipal de Riudellots
Lleida Pavelló Municipal de Tàrrega
Maresme Pavelló Municipal d'Arenys de Munt
Tarragona i Terres de l'Ebre Vinyols i Alforja
Vallès Occidental Pista Coberta Mpal. Can Cuiàs (Montcada i Reixac)
Vallès Oriental Pavelló de Santa Maria de Palautordera
CATEGORIES FEMENINES
DELEGACIÓ SEU ENTRENAMENT
Baix Llobregat / Catalunya Central Pavelló La Sínia (Molins de Rei)
Barcelonès / Vallès Occidental  Pista Coberta Mpal Can Cuidàs (Montcada i Reixac)
Girona/Maresme/Vallès Oriental/Osona Pavelló Municipal d'Arenys de Munt
Lleida Pavelló Municipal de Tàrrega
Tarragona i Terres de l'Ebre Pavelló Municipal de Vila-rodona

2a sessió entrenament Selecció Comarcal - Aleví Girona

Les convocatòries pel tercer entrenament de les Seleccions Comarcals de Futbol Sala estaran disponibles a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Una secció habilitada específicament per a poder consultar tota la informació sobre aquesta 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Es pot accedir dins aquest apartat específic a través del baner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic aquí.

GALERIA D'IMATGES

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.