Les Seleccions Comarcals de futbol sala ja tenen la llista definitiva de 12 jugadors/es
FS Notícies | 28/11/2019
La 9a Edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala ja té definits els seus i les seves protagonistes, ja que les 54 Seleccions Comarcals que participaran han fet oficials les convocatòries.
Les Seleccions Comarcals de futbol sala ja tenen la llista definitiva de 12 jugadors/es

Els entrenadors tanquen la llista definitiva per a disputar els Campionats Comarcals. Ja estan disponibles les convocatòries oficials de les 54 Seleccions Comarcals de futbol sala que disputaran els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala el 6 i 7 de desembre a Blanes

La llista definitiva arriba després de realitzar els partits amistosos i on els tècnics han pogut confeccionar la convocatòria oficial amb 12 jugadors/es.  A continuació, mostrem les convocatòries per delegacions i categories:

SELECCIONS COMARCALS MASCULINES
DELEGACIÓ CATEGORIES
BAIX LLOBREGAT BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
BARCELONÈS CENTRE BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
BARCELONÈS NORD BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
BARCELONÈS SUD BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
CATALUNYA CENTRAL BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
GIRONA BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
LLEIDA BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
MARESME BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
TARRAGONA-TERRES DE L'EBRE BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
VALLÈS OCCIDENTAL BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
VALLÈS ORIENTAL BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET

SELECCIONS COMARCALS FEMENINES
DELEGACIÓ CATEGORIES
BAIX LLOBREGAT/CATALUNYA CENTRAL INFANTIL CADET
BARCELONÈS/VALLÈS OCCIDENTAL INFANTIL CADET
GIRONA/MARESME/OSONA/VALLÈS ORIENTAL INFANTIL CADET
LLEIDA INFANTIL CADET
TARRAGONA-TERRES DE L'EBRE INFANTIL CADET

Les Seleccions Comarcals realitzaran el diumenge 1 de desembre de 2019 el cinquè i definitiu entrenament de la temporada ja amb la llista definitiva. Les Seleccions del Vallès Occidental i del Vallès Oriental realitzaran un partit amistós enfrontant-se entre elles.

Amb aquestes convocatòries, els clubs catalans de futbol sala queden representats amb una gran quantitat de jugadors i jugadores que disputaran els Campionats Comarcals.

Les convocatòries per aquest cinquè i últim entrenament de les Seleccions Comarcals de Futbol Sala ja estan disponibles a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Una secció habilitada específicament per a poder consultar tota la informació sobre aquesta 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Es pot accedir a aquest apartat específic a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic aquí.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.