El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la FCF va organitzar, aquest dissabte, la jornada tècnica per als Delegats de Partit, on es van reunir uns 100 col·laboradors.

" />
Reunió Tècnica de Delegats de Partit
Comitè Àrbitres | 12/09/2011

El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la FCF va organitzar, aquest dissabte, la jornada tècnica per als Delegats de Partit, on es van reunir uns 100 col·laboradors.

Reunió Tècnica de Delegats de Partit

Els Delegats de Partit seran els encarregats d’efectuar el seguiment de les actuacions arbitrals, emplenant el corresponent Informe per a l’Àrea Tècnica, i atorgant la puntuació pertinent segons el barem establert.

 
La mitjana de puntuació d’aquests informes és el factor principal que computa, junt a les marques dels Controls Tècnics i Físics, així com el barem de Crèdits, per establir la classificació final de les categories arbitrals.


La reunió d’aquest dissabte va comptar amb la presència de Josep Llaó, vicepresident de la FCF, que va començar dirigint unes paraules als assistents, remarcant la importància de la tasca que realitzen. A continuació, va donar la benvinguda el President del CTA, Xavier Moreno, per donar pas al programa elaborat especialment per a la jornada.


Un temari centrat en la presentació dels models d’informe, de la guia de puntuació i dels conceptes d’avaluació i valoració, a més dels protocols d’actuació, de les competències i dels deures de la figura del Delegat de Partit.


També, es van presentar les modificacions organitzatives i normatives aprovades per aquesta temporada, així com les modificacions de les Regles del Joc i Reglaments Federatius, a més, de les recomanacions i unificació de conductes donades en les reunions amb els àrbitres.

Per concloure l’acte, l’àrbitre de 2a Divisió, David Miranda, va oferir una xerrada sobre les conclusions i els criteris adoptats en les reunions tècniques dels àrbitres de 1a i 2a Divisió, celebrades el passat mes de juliol.


El grup de Delegat de Partit cobreix tot l’àmbit i totes les categories del futbol territorial de la FCF, sent els encarregats, també, d’efectuar Informes per a la Comissió d’Ètica Esportiva, quan les circumstàncies ho requereixen.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.