Ricardo Anaya i David Parrilla, els entrenadors de les 9 edicions dels Campionats Comarcals de futbol sala
FS Notícies | 07/12/2019
Ricardo Anaya, entrenador de la Selecció Comarcal de Girona; i David Parrilla, tècnic de la Selecció Comarcal del Vallès Occidental, han viscut les 9 edicions dels Campionats Comarcals de futbol sala com a entrenadors.
Ricardo Anaya i David Parrilla, els entrenadors de les 9 edicions dels Campionats Comarcals de futbol sala

Nou edicions a la banqueta. Parlar dels entrenadors de les Seleccions Comarcals de Girona i del Vallès Occidental, és sinònim de Ricardo Anaya Fairley i de David Parrilla Rodríguez. Els dos tècnics han participat a les nou edicions dels Campionats Comarcals com a entrenadors.

El tècnic del SL Palafolls CFS, Ricardo Anaya Fairley, ha participat en les 9 edicions dels Comarcals com a tècnic de la Selecció de Girona, les dues primeres a la categoria Aleví, i en les últimes set edicions a la de Benjamí.

Ricardo Anaya mostra un gran historial al club del SL Palafolls CFS, on encadena més de 10 anys entrenant a l'entitat, des de l’equip Sènior fins als Prebenjamins. Sempre que ha participat a les Comarcals, Anaya formava part del SL Palafolls CFS.

El tècnic parla i recorda molt bé la 1a edició dels Comarcals:

A més, comenta que l'organització dels Comarcals és el que més ha evolucionat:

I, el millor moment d'aquestes 9 edicions dels Campionats Comarcals?

Per altra banda, David Parrilla, tècnic del CFS Rubí, tot i tenir només 26 anys, ha estat la seva novena participació com a entrenador dels Campionats Comarcals. Sempre ho ha fet a la banqueta de la Selecció Comarcal del Vallès Occidental, tot i que en el seu cas, ha entrenat a totes les categories masculines.

Parrilla assegura que a la 1a edició dels Campionats Comarcals, ja s'olorava un futur millor:

El tècnic del Vallès Occident defineix els canvis durant aquests anys en la quantitat d'assistència a la Ciutat Esportiva, la identificació de cada Selecció i amb els nivell dels jugadors i jugadores:

I per últim, no es queda amb només un moment. L'entrenador explica que els nervis previs als Campionats, i la il·lusió per a confeccionar l'equip, és el millor d'aquesta competició:

Tota la informació relacionada amb la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic d’aquests Campionats Comarcals a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Consulta tota la documentació de l'Assemblea General Ordinària del 2020.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.