Sis seleccions comarcals i dos equips catalans participen al Top 12 Experience
FS Notícies | 12/03/2019
Les Seleccions Comarcals de la delegació de Girona, i dues Seleccions Comarcals femenines de futbol sala han participat a un torneig internacional on s’han enfrontat als combinats d’Austràlia, EUA i Brasil.
Sis seleccions comarcals i dos equips catalans participen al Top 12 Experience

Per segon any consecutiu, les Seleccions Comarcals base masculines de Girona, en les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, han participat en el torneig internacional Top 12 Experience que, en aquesta nova edició, han incorporat la participació de dues categories femenines. Per aquest motiu, les Seleccions Comarcals de la categoria Cadet femenina, de les delegacions de Girona/Maresme/Vallès Oriental/Osona i Barcelonès/Vallès Occidental, també hi han participat.

La Ciutat Esportiva de Blanes ha estat l’escenari on s’ha celebrat aquest torneig internacional que ha portat a jugadors procedents d’Austràlia, Estats Units d’Amèrica i Brasil.

A més, en categoria Infantil, hi ha hagut representació per part de dos clubs catalans: l’EFS Sant Julià de Ramis i el Club Atlètic Català FS.Club Atlètic Català FS

Destacar el bon nivell exhibit a la competició per part dels equips catalans, els quals han guanyat en 3 de les 6 categories participants. A continuació es mostren els resultats:

BENJAMÍ ALEVÍ INFANTIL CADET
SEL. GIRONA 2 - 2 EUA SEL. GIRONA 3 - 2 EUA SEL GIRONA 4 - 2 EUA SEL. GIRONA 3 - 1 EUA
AUSTRÀLIA 3 - 5 SEL. GIRONA AUSTRÀLIA 1 - 2 SEL. GIRONA AUSTRÀLIA 0 - 4 SEL. GIRONA AUSTRÀLIA 3 - 2 SEL. GIRONA
BRASIL 2 - 6 SEL. GIRONA BRASIL 0 - 1 SEL. GIRONA BRASIL 4 - 2 SEL. GIRONA BRASIL 4 - 2 SEL. GIRONA
INFANTIL FEMENÍ CADET FEMENÍ
ST. JULIÀ DE RAMIS 2 - 0 AT. CATALÀ SEL.GIR/MAR/VALL./OS. 2-1 SEL.BCN/VALL.
AT. CATALÀ 6 - 3 AUSTRÀLIA SEL.GIR/MAR/VALL./OS. 3 - 0 AUSTRÀLIA
ST. JULIÀ DE RAMIS 8 - 0 AUSTRÀLIA SEL. BCN/VALL. 3 - 0 AUSTRÀLIA
EUA 3 - 1 ST. JULIÀ DE RAMIS SEL. BCN/VALL. 4 - 1 EUA
EUA 2 - 1 AT. CATALÀ SEL. GIR/MAR/VALL/OS 2 - 3 EUA

Un torneig que ha comptat amb la participació del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol. Un total de 16 àrbitres, 8 de la delegació de Girona i 8 de la delegació del Maresme, han dirigit tots els partits d’aquest torneig.

Així doncs, la Selecció Comarcal de Girona de Futbol Sala ha quedat com a primera classificada en les categories Benjamí i Aleví, i les Seleccions Comarcals femenines del Barcelonès/Vallès Occidental i de Girona/Maresme/Vallès Oriental/Osona, han quedat en primera i segona posició, consecutivament, per davant de EUA i Austràlia.

1r classificat Benjamí: Selecció Comarcal de Girona

1r classificat Aleví: Selecció Comarcal de Girona

1es classificades Cadet femení: Selecció Comarcal de Barcelonès/Vallès Occidental

2es classificades Cadet femení: Selecció Comarcal de Girona/Maresme/VallèsOriental/OsonaUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.