Últimes places pel curs intensiu d’Àrbitres de Futbol Sala del Nadal
FS Notícies | 10/12/2019
Darreres inscripcions pel curs d’Àrbitres de Futbol Sala en format intensiu de Nadal, que es durà a terme a la ciutat de Manresa del 27 al 30 de desembre de 2019.
Últimes places pel curs intensiu d’Àrbitres de Futbol Sala del Nadal

Últimes places pel curs d’Àrbitres de Futbol Sala. Per tercer any consecutiu, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha convocat un Curs d’Àrbitres de Futbol Sala a Manresa, que es durà a terme del 27 al 30 de desembre de 2019, i ja només queden les darreres places per a tancar el curs. A dia d’avui, ja han omplert el formulari 42 preinscrits, una xifra rècord pels cursos intensius de Nadal.

L’objectiu és cobrir la demanda actual de col·legiats a la delegació de Catalunya Central i consolidar l’arbitratge en aquest territori en què el futbol sala s’està expandint. D’aquesta manera, totes aquelles persones interessades en el món arbitral, tenen l’opció d’introduir-se en aquest col·lectiu realitzant aquest curs que es durà a terme en format intensiu, durant les dates nadalenques, per afavorir la disponibilitat dels estudiants.

Així doncs, últimes places per a cobrir aquest Curs d’Àrbitres de Futbol Sala que s’impartirà el 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2019, a la delegació de Catalunya Central (Bages-Berguedà-Cerdanya) amb els següents horaris:

DATA HORARI
Divendres, 27 de desembre de 2019 De 10.00 a 13.30 hores i de 15.00 a 17.30 hores
Dissabte, 28 de desembre de 2019 De 10.00 a 13.30 hores i de 15.00 a 17.30 hores
Diumenge, 29 de desembre de 2019 De 09.00 a 15.00 hores
Dilluns, 30 de desembre de 2019 De 09.00 a 15.00 hores

LA INSCRIPCIÓ ONLINE

La inscripció al Curs d’Arbitratge de Futbol Sala només es pot realitzar a través del sistema informàtic, fins que s’exhaureixen les places, omplint el següent formulari d’inscripció, al qual es pot accedir fent clic aquí.

Una vegada enviada la inscripció, el CTAFS enviarà un correu electrònic de confirmació a l’interessat i el convocarà per realitzar una entrevista personal.

Tots aquells candidats que hagin superat aquesta primera fase, se’ls hi comunicarà a través d’un correu electrònic i, posteriorment, hauran de realitzar el pagament de 60 €, corresponent a la matrícula del curs.

Amb la quota del curs pagada, els alumnes ja podran realitzar el curs, el qual han d’aprovar i, a continuació, han de superar les proves físiques arbitrals.

Una vegada aprovat el curs i superades les proves físiques, l’aspirant entrarà a formar part del CTAFS.

Continuant amb l’aposta i la promoció al futbol sala femení, les noies que es vulguin inscriure al curs rebran una subvenció del 50% de l’import de la matrícula.

ELS REQUISITS D’ACCÉS

A continuació es detallen els requisits d’accés mínims exigits per poder realitzar el curs:

  • Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, en el seu efecte, estar en possessió del permís de residència.
  • Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
  • Ser major d’edat i no haver complert els 30 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 16 i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor.
  • Estar en ple ús dels drets civils.
  • No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu, pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.
  • No haver suspès en dues ocasions aquest curset, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.
  • Pagament del primer import de la matrícula que dóna accés al curs de formació. Una vegada superat, realitzar el pagament del segon import per realitzar les proves físiques.
  • Disposar d’un dispositiu amb connexió a intranet per a l’elaboració de les actes (tauleta, smartphone o portàtil).

D’aquesta manera, tothom qui estigui interessat per a matricular-se al Curs d’Àrbitres de Futbol Sala a Manresa i poder iniciar la formació com a col·legiat de futbol sala, ha de saber que només queden les últimes places.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.