El CE Sant Miquel de Balenyà conquereix la Copa Osona de Quarta Catalana
F. Amateur | 06/06/2022
Els de Sant Miquel de Balenyà s’imposen amb solvència per 0 a 3 al CF Vinyoles en una final que han dominat de principi a fi.

El CE Sant Miquel de Balenyà s’ha proclamat campió de la Copa Osona de Quarta Catalana després de tombar per 0 a 3 el CF Vinyoles, en una final celebrada al Municipal L’Alzina.

Quan encara no s’havia arribat al primer quart d’hora de joc, els de Sant Miquel de Balenyà s’han avançat en el marcador gràcies a una diana de Jordi Manuel. Lluny de relaxar-se, han seguit atacant fins que, després de diverses arribades perilloses, Adrià Corominas ha marcat el 0 a 2 quan faltaven cinc minuts per al descans. A la represa, Miquel Araño, al minut 60, ha anotat el definitiu 0 a 3.

Al partit hi ha assistit el directiu de l’FCF i delegat a Osona, Pere Alsina, que ha acompanyat el president de la UE Selva, Josep Tio; el president del CF Vinyoles, Rafael Estrella; i el president del CE Sant Miquel de Balenyà, Jordi Clos.