L'ACFAC retira la demanda contra la Federació per l'Assemblea de Blanes de 2021
Notícies Generals | 25/01/2023
L’FCF notifica a l’òrgan judicial la seva conformitat amb l’arxivament definitiu de la demanda, atès que el CE Mercantil i el FC Legends L’Hospitalet ja havien desistit de la causa anteriorment.
L'ACFAC retira la demanda contra la Federació per l'Assemblea de Blanes de 2021

El Jutjat de Primera Instància número 31 de Barcelona ha comunicat a la Federació Catalana de Futbol (FCF) que l’Associació de Clubs de Futbol Aficionat (ACFAC), presidida pel Sr. Javier Salamero, ha retirat la demanda contra l'FCF per l'Assemblea General Ordinària de 2021, celebrada el dia 30 de juny d’aquell any a Blanes.

 

Arran d’això, l’FCF ha notificat a l’òrgan judicial la seva conformitat amb l’arxivament definitiu de la demanda, atès que el CE Mercantil i el FC Legends L’Hospitalet ja havien desistit de la causa anteriorment.

 

La Junta Directiva de l'FCF agraeix a les parts implicades aquesta acció de desjudicialització, que suposa un reconeixement i un respecte a la voluntat majoritària expressada pels clubs catalans en aquella Assemblea.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.