L’Anoia entrega els Premis Joc Net
Notícies Generals | 01/07/2022
Un total de 4 equips han recollit el xec econòmic que els acredita com els equips amb menys targetes i sancions de la temporada 2021-2022.
L’Anoia entrega els Premis Joc Net

El guardó del JOC NET té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta als terrenys de joc, amb el qual es vol recompensar els dos equips de cada grup de la competició de futbol onze amateur que hagin practicat un joc més net al llarg del curs.

En categories masculines, se’n beneficien la Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, mentre que en categories femenines són la Preferent, Primera i Segona Divisió Femenina.

Després de la finalització de totes les competicions, el primer classificat de cada grup de lliga ha percebut 800 euros, mentre que el segon equip en la taula ha obtingut 400 euros. En cas d’empat entre dos o més equips en el primer o segon lloc, el premi s’atorga a tots els equips empatats.

A la delegació de l’Anoia, el directiu i delegat de la zona, Francesc Borrega, acompanyat pel subdelegat a la zona, José Miguel Claver, ha lliurat personalment el xec del guardó als 4 equips que han mostrat el joc més net durant tota la temporada 2021-2022. Han estat els següents:

JOC NET FUTBOL MASCULÍ
EQUIP CATEGORIA GRUP PREMI
UD MONTSERRAT IGUALADA SEGONA CATALANA 2 2n (400€)
CF LA LLACUNA QUARTA CATALANA 7 1r (800€)
UE TOUS QUARTA CATALANA 7 2n (400€)

 

JOC NET FUTBOL FEMENÍ
EQUIP CATEGORIA GRUP PREMI
CF IGUALADA PREFERENT FEMENÍ 1A 2n (400€)

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.