La Selecció Catalana sub 14 exhibeix la seva pólvora ofensiva (2-4)
El combinat de Rafa Beltrán ha estat una apiconadora en la primera mitja hora de joc i ha sentenciat el matx al Jaume Tubau.
Albert González, Enzo Zapata, Carlos Gutiérrez, Víctor Terziev, Hugo Torres, Nacho Garriga, Sergi Hoyas, Adrià Buil, Iván Rodríguez, Alex Alarcón i José Fernández. També han jugat Alejandro benedicto, Ezequiel Amaya, Gerard Boquera, Abdou Diallo, Jose Fernández, Gerard Martínez, Xavier Monseny, Sergi Monseny, Hugo Molero, Pau Rambla, Adrià Sansano i Oriol Sicart.
Juan Carlos Melgar, Joel Palle, Victor Bívol, Adrián Cuadrado, Mamadou Cenlu, Baba Kourouma, Arnau Luque, Roberto Tomás. Pol Mancheño, Ebrima Tunkara i Muhammed Touray. També han jugat Gerard Valls, Guiu Xuclà, Adrià Benito, Mihai George, Enz Romano, Pau Gómez, Pere Villacorta, Abdou Kemo, Julen Sánchez, Muhammed Daba i Oscar Garrido.
Abdou Diallo (1-3, 38'), Abdou Diallo (2-4, 68')

Luque (0-1, 8'), Mancheño (0-2, 10'), Luque (0-3, 23'), Kemo (1-4, 67')

Espectadors: 200 persones

Els actuals campions d'Espanya han tornat a demostrar el seu poder ofensiu en una primera mitja hora prodigiosa. La sub 14 de Rafa Beltrán guanyava 0 a 2 als 10 minuts amb un ritme de partit frenètic. Primer, Touray ha donat en safata el gol a Luque en una jugada individual del futbolista del Girona FC. Dos minuts més tard, i després d'un córner provocat per un xut del 'capi' Roberto Tomás, arribaria la diana de Pol Mancheño des de l'interior de la petita. Catalunya s'agradava i una combinació magnífica entre els dos primers golejadors acabaria als 23 minuts amb el 0-3 i el doblet de Luque amb una gran definició.

La primera arribada local l'ha solventat Melgar, sense problemes, després d'un xut ras d'Álex Alarcón. El central Cenlu ha protegit la rereguarda catalana en l'intent de pilotes a l'espai dels santcugatencs, incommensurable el futbolista del Girona FC. Al límit del descans, el col·legit del partit ha anul·lat el hat-trick de Luque per posició antirreglamentària del davanter català.

A la sortida de vestidors, el partit s'ha equilibrat i el Sant Cugat FC ho ha aprofitat per retallar distàncies mitjançant Abdou Diallo. Rafa Beltrán ha sacsejat l'equip i Daba ha gaudit de dues oportunitats per apuntar-se el gol. Al minut 45, una centrada lateral vallesana s'ha passejat per davant la porteria de Catalunya sense trobar rematador. A tres minuts pel final, Kemo ha transformat un penal que havia provocat ell mateix en un retall dins l'àrea. Diallo ha situat el 2-4 definitiu amb la canya a punt en una acció a l'àrea catalana. La sub 14 afronta amb confiança la Fase Or dels Campionats d'Espanya on s'enfrontarà amb Cantàbria, Madrid i Múrcia al grup A.