Matrícula oberta per a realitzar el curs d'especialització en futbol femení
L’objectiu del curs, integrat per set mòduls, és incidir en les particularitats d’entrenar un equip de futbol femení.
Matrícula oberta per a realitzar el curs d'especialització en futbol femení

El curs d'entrenador especialista en futbol femení és un curs online adreçat a tots aquells entrenadors i entrenadores que vulguin conèixer les principals particularitats d'entrenar un equip de futbol femení. L’objectiu és exposar les diferències entre els homes i les dones futbolistes, i incidir en les particularitats de la dona futbolista amb la finalitat de conèixer les seves característiques i saber com condicionen aquests factors al joc. D’aquesta manera, els alumnes tindran més eines i coneixements per ajustar els paràmetres d'entrenament de manera que podran aconseguir una major optimització del temps de treball i, en conseqüència, un major rendiment.

El curs, format per 7 mòduls i amb un preu de 200 euros, s’impartirà del 8 de juny al 10 de setembre de 2023. Els alumnes disposaran d’una tutorització i gestió online, a través de la qual podrà fer arribar dubtes i consultes a un professor assignat via online de manera regular. L'alumne rebrà la clau personal per accedir al campus virtual des d'on podrà descarregar-se apunts, vídeos, exercicis i articles demostratius dels continguts estudiats.

L'avaluació consistirà a resoldre una activitat de cada un dels mòduls, en la qual es valorarà la comprensió dels continguts i la seva aplicació pràctica. Un cop finalitzats els mòduls, l'alumne haurà d'entregar una activitat final a escollir entre tres temes. Si la situació sanitària actual ho permet, es duran a terme dues jornades presencials durant el mes de maig, en les quals l'alumne realitzarà un entrenament amb un equip femení.

Per a més informació feu clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.