Meritori triomf del Girona a Vallecas que l’acosta a Primera Divisió
Notícies Generals | 13/06/2021
Els de Francisco tomben el Rayo Vallecano per 1 a 2 en el partit d’anada de la final per ascendir a l’elit del futbol estatal.

El Girona FC és més a prop de jugar a Primera Divisió la temporada 2021-2022. El conjunt que dirigeix Francisco ha derrotat el Rayo Vallecano per 1 a 2 a Vallecas en el partit d’anada de la final per pujar a Primera Divisió. Malgrat començar perdent amb un gol matiner en contra, el Girona ha mostrat la seva millor versió i s’ha emportat un triomf d’or. El partit de tornada se celebrarà el diumenge 20 de juny a les 21.00 hores a Montilivi.

Els gironins, que han marcat en 16 dels seus últims 17 partits, s’han sobreposat a un mal inici i han protagonitzat la quarta remuntada de la present temporada. Quan només s’havien jugat sis minuts, Isi ha inaugurat el marcador amb un potent xut amb l’esquerra ajustat al travesser. Tanmateix, just abans del descans, Enric Franquesa, amb un tir col·locat a la base del pal, ha empatat de nou el xoc després d’una gran assistència de Sylla, un perill constant per als madrilenys.

FOTO: EFENomés començar el segon temps, Sylla ha aprofitat una magnífica centrada de Yan Couto per batre Luca Zidane, que no ha estat gaire encertat en aquesta acció. A partir d’aquest moment, el Rayo Vallecano ha posat una marxa més i ha buscat amb insistència el gol de l’empat, però els gironins s’han mostrat sòlids en defensa i s’han emportat la victòria. Així doncs, els blanc-i-vermells afronten el duel decisiu del proper diumenge a Montilivi amb un meritori botí.