Nit dels Campions Vallès Occidental 2022
Notícies Generals | 28/06/2022
En el Recinte Firal de Terrassa s'ha celebrat la Nit dels Campions de la delegació de Sabadell i Terrassa amb l'entrega dels premis dels campions i campiones de la present temporada.
Nit dels Campions Vallès Occidental 2022

La Nit dels Campions del Vallès Occidental 2022, la qual engloaba les delegacions de Sabadell i Terrassa, s'ha dut a terme al Recinte Firal de Terrassa amb la presència d'unes 1.500 persones. L'entrega de premis que s'ha fet per als 89 equips de futbol i futbol sala de la demarcació que s'han proclamat campions de la lliga 2021-2022. També s'han lliurat els PREMIS JOC NET que ha repartit l'FCF a tots aquells equips de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana en futbol masculí; i de la Preferent, Primera i Segona Femenina que han rebut menys targetes durant la temporada.

Els 12 equips que han recollit el seu xec en reconeixement al JOC NET desenvolupat durant tota la temporada 2021-2022 han estat els següents:

JOC NET FUTBOL MASCULÍ
EQUIP CATEGORIA GRUP PREMI
CE SABADELL FC 'B' SEGONA CATALANA 4 1r (800€)
FC CERDANYOLA VALLÈS 'B' SEGONA CATALANA 4 2n (400€)
SANT CUGAT FC 'B' TERCERA CATALANA 6 1r (800€)
CERCLE SABADELLÈS 1856 TERCERA CATALANA 14 1r (800€)
FC MATADEPERA TERCERA CATALANA 6 2n (400€)
MARINA-CAN GAMBÚS CLUB ESPORTIU TERCERA CATALANA 14 2n (400€)
CE OLÍMPIC CAN FATJÓ 'B' QUARTA CATALANA 13 1r (800€)
D'ARAN CLUB ASSOCIACIÓ CULTURAL QUARTA CATALANA 16 1r (800€)
AT. POLINYÀ QUARTA CATALANA 12 2n (400€)
CE LA FARGA XXI QUARTA CATALANA 13 2n (400€)

JOC NET FUTBOL FEMENÍ
EQUIP CATEGORIA GRUP PREMI
BASE MONTCADA CF SEGONA DIVISIÓ FEMENINA 6 1r (800€)
MIRASOL-BACO UNIÓN PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA 1 2n (400€)

Així mateix, també s'ha fet entrega d'una sèrie de PREMIS ESPECIALS per a persones que han realitzat una tasca destacada dins del futbol català. La delegació de Sabadell ha otorgat aquest guardó a Lino Gutiérrez, amb motiu de tota la seva trajectòria al CE Sabadell FC i per la creació de l’Escola de Futbol Sabadell; i a José Francisco Gómez 'Tanco', per la seva trajectòria professional a clubs nacionals, entre ells el CE Sabadell FC, i per la creació de l’Escola de Futbol Sabadell.

Per la seva part, la delegació de Terrassa ha homenatjat a títol pòstum a Artur Travessa, per la seva inestimable trajectòria com a president de la UE Les Fonts i per haver estat tot un referent dins del món del futbol català; a Josep Maria Félez, per la seva trajectòria com a president de la PB Sant Cugat i per la seva col·laboració amb l’FCF i l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i la Comarca; i a Sergi Renieblas, amb motiu de la seva àmplia trajectòria al CF Junior i per la seva contribució a fer més fort el futbol català.

A l'acte han estat presents el president de l'FCF, Joan Soteras; l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; el regidor d'esports de Terrassa, Miguel Ángel Moreno; la regidora d'esports de Sabadell, Laura Reyes; el regidor d'esports de Polinyà, Joel Fernández; el regidor d'esports de Badia del Vallès, Antonio García; el vicepresident de l'FCF, Miquel Sellarès; el directiu i delegat de l'FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Doménech; el directiu i delegat de l'FCF al Vallès Occidental-Sabadell, Albert Montull; la tresorera de l'FCF, Montse Altimira; el directiu de l'LCFS de l'FCF Javier Lerma; els delegats de l'LCFS Dani Garcia i Teo Robles; el cap del CTA de l'LCFS de l'FCF, Marcelino Blázquez; els subdelegats de Terrassa, David Rodríguez i Cristina Moyano; el subdelegat administratiu de Terrassa, Francesc Quesada; el responsable del CTA a Sabadell, Eduard Pérez; i els col·laboradors Alba Navarro, Pepe Toni EstebanSadurní Vallhonrrat 'Nino'.

CAMPIONS I CAMPIONES VALLÈS OCCIDENTAL

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.