Victòria de Catalunya Aleví femenina de futbol sala i líders del Grup A
FS Notícies | 05/05/2023
La Selecció Catalana Aleví femenina ha guanyat 0 a 5 davant Andalusia i es classifica com a líder del Grup A. Demà, a les 11.30 hores, les semifinals contra Castella-La Manxa.
ANDALUSIA
0 - 5
ANDALUSIA
Ana Ruiz, Alba Mera, Cayetana Sanbruno, Eva García, Daniela Alonso, María Hernández, Nerea Cañas, Raquel Magán, Jennifer Fernández, Alma Soler, Rocío Ramírez i Susana Cabrera
Mila Pou, Salma Villanueva, Lia Solé, Joana Requena, Bruna Pallarès, Jana Ruiz, Maria Gonfaus, Martina Rubert, Blanca García, Marta Jiménez, Aina Fernández i Iratxe Fernández

0-1 Aina Fernández (4'); 0-2 Aina Fernández (12'); 0-3 Aina Fernández (26'); 0-4 Maria Gonfus (27'); 0-5 Aina Fernández (29')
Àrbitres principals: José Antonio González i Nuria Pina    Àrbitre assistent: Álvaro Yáñez

Victòria i líders de grup. La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha guanyat 0 a 5 davant Andalusia i es classifica com a líder del Grup A a les semifinals del Campionat d'Espanya amb un balanç de 3 victòries en 3 partits i 11 gols a favor i 1 en contra. Amb el bitllet ja sota el braç, Catalunya i Andalusia es jugaven el primer i segon lloc i Catalunya no ha donat cap opció des del principi, en un partit molt seriós completat amb un pòquer de gols d'Aina Fernández. Aquest dissabte, a les 11.30 hores i en directe per l'FCF TV, Catalunya disputarà les semifinals contra Castella-La Manxa. A l'altra semifinal, Galícia i Andalusia buscaran un bitllet per a la final.

Superioritat a la primera part. La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha disputat un gran primer temps, concentrades des del principi sense errades en la sortida de pilota i connectant bé en atac. I més quan, al minut 4, Aina Fernández ha obert la llauna del marcador. Un gol que ha omplert de confiança a les quadribarrades que han ampliat diferències abans del descans amb una altra diana d'Aina Fernández, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Mateix guió a la segona part. A la represa, Catalunya s'ha mantingut sòlida en defensa, sense cometre cap errada i Andalusia no ha inquietat a la porteria defensada per Iratxe. A més, les quadribarrades han seguit buscant porteria rival i Maria Gonfaus i Marta Jiménez, només començar la represa, jan han avisat amb dues pilotes al pal. Però avui la fortuna ha estat per Aina Fernández, que amb un doblet més a la segona part, firmant un pòquer de gols al seu compte particular, i una diana més de Maria Gonfaus, han arrodonit la victòria final per 0 a 5.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.