Comissió Ètica Esportiva Resum d'Activitat

RESUM ACTIVITAT COMISSIÓ ÈTICA ESPORTIVA I LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA

2016-2017
2017-2018
2018-2019
2019-2020

La Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència de l’FCF (CEEiLLcV) consta de quatre subcomissions: Subcomissió d’Ètica Esportiva, Subcomissió de Lluita contra la Violència, Subcomissió de Xarxes Socials i Subcomissió d’Integritat.

Fins el mes de març la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència de l’FCF ha tramitat un total de 74 expedients.

Segons la seva naturalesa, aquests expedients es distribueixen de la següent forma:

Subcomissió ÈTICA : 32 expedients tramitats

Subcomissió ANTIVIOLÈNCIA : 33 expedients tramitats

Subcomissió XARXES SOCIALS : 9 expedients tramitats

1

Classificació dels 32 expedients de les SUBCOMISSIÓ D’ÈTICA:

2

Classificació dels 33 expedients de la Subcomissió DE LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA:

GRÀFICA dels expedients de FUTBOL TERRITORIAL desglossats per CATEGORIES:

GRÀFICA dels expedients de FEMENÍ i FUTBOL BASE desglossats per CATEGORIES:

A la GRÀFICA següent es troben desglossats els expedients incoats per la Subcomissió de LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA, segons TIPOLOGIA DELS INCIDENTS:

3

Classificació dels 9 expedients de la Subcomissió DE XARXES SOCIALS, segons el destinatari dels comentaris dels missatges:

4

Subcomissió D’INTEGRITAT:

L’FCF col·labora en el marc de el Programa d'Integritat Global de la RFEF, amb l'objectiu de desenvolupar i aplicar totes les mesures i accions necessàries perquè totes les modalitats i categories del futbol estiguin en condicions de lluitar contra els tripijocs i la corrupció, i que, d'aquesta manera, els equips competeixin en igualtat de condicions tant dins com fora de la pista de joc.

El director de l'Àrea de Compliment Normatiu de l’FCF, Javier Latorre, ha participat en les reunions mantingudes a la RFEF, els dies 25 de setembre de 2019 i 4 de març de 2020, amb tots els representants de les Federacions Territorials, exposant les línies d'actuació dutes a terme a l’FCF.

S'han desenvolupat accions formatives de diversos equips de la Segona Divisió "B" i de la Lliga Reto Iberdrola, afiliats a l'FCF.

5

REUNIONS i ALTRES DADES DE LA CEEiLLcV:

Al llarg de la temporada 2019-2020, la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència s’ha reunit:

  • REUNIONS PLENÀRIES: 4 ocasions
  • REUNIONS DELEGADA: 2 ocasions

Els membres de la CEE han realitzat 2 INTERVENCIONS presencials per comprovar que els acords i les mesures adoptades és compleixin.

El cos de Mossos d’Esquadra i/o Policia Local han intervingut en 18 dels partits en els que s’ha obert expedient per la Comissió Lluita contra la violència.

La CEEiLLcV ha traslladat requeriment al cos d’Observadors Federatius per efectuar el seguiment de 6 equips.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.