163 equips nous amb la campanya TOTS SOM UN EQUIP
Futbol Femení | 04/09/2020
En el seu segon any d’implementació, aquesta iniciativa impulsada per l’FCF continua afavorint la creació de nous equips de futbol i futbol sala amateurs arreu del territori català.
163 equips nous amb la campanya TOTS SOM UN EQUIP

En la segona temporada d’implementació, la campanya TOTS SOM UN EQUIP, impulsada per la Federació Catalana de Futbol per promocionar el futbol i futbol sala català amateur, segueix donant els seus fruits, fomentant el futbol en adults que finalitzen la seva etapa com a juvenils i ajudant-los en la seva transició als equips amateurs. Cal destacar que a partir d'aquesta temporada, la 2020-2021, la campanya aglutinarà tot el futbol amateur, tant masculí com femení.

La iniciativa té com a eixos principals la millora dels clubs amb equips d'aficionats en règim documental, la promoció de l'esport en joves i del futbol base, així com la contribució en la millora de la salut dels esportistes que practiquen futbol en aquestes categories, la promoció del joc net, amb la reducció del nombre d'amonestacions per partit, i el comportament ètic a la instal·lació esportiva.

De cara a la temporada 2020-2021, s'han creat 73 nous equips a Quarta Catalana, 28 a Segona Divisió Femenina i 62 a Sènior masculí i femení de futbol sala.

Quarta Catalana

DELEGACIÓ EQUIPS NOUS INSCRITS EQUIPS DEPENENTS
BARCELONÈS 19 15
GIRONA 12 7
BAIX LLOBREGAT 10 9
TARRAGONA 8 2
MARESME 6 4
VALLÈS ORIENTAL 5 4
BAGUES-BERGUEDÀ-CERDANYA 4 2
VALLÈS OCCIDENTAL-TERRASSA 3 2
OSONA 3 3
VALLÈS OCCIDENTAL-SABADELL 2 2
TERRES DE L'EBRE 2 1
LLEIDA 1 1
ANOIA 1 0

Segona Divisió Femenina

DELEGACIÓ EQUIPS NOUS INSCRITS
BARCELONÈS 11
TARRAGONA 3
MARESME 3
TARRAGONA 3
GIRONA 2
PENEDÈS-GARRAF 2
VALLÈS OCCIDENTAL-SABADELL 2
OSONA 1
VALLÈS ORIENTAL 1

Futbol Sala

PROVÍNCIA CATEGORIA EQUIPS NOUS INSCRITS
BARCELONA SÈNIOR MASCULÍ 25
SÈNIOR FEMENÍ 13
TARRAGONA SÈNIOR MASCULÍ 7
SÈNIOR FEMENÍ 3
LLEIDA SÈNIOR MASCULÍ 6
SÈNIOR FEMENÍ 3
GIRONA SÈNIOR MASCULÍ 5TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.