Apartat específic dels Campionats Comarcals de futbol sala dins del web federatiu
FS Notícies | 30/10/2019
Tota la informació de la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala es pot trobar a través d’un apartat específic habilitat dins del web federatiu.
Apartat específic dels Campionats Comarcals de futbol sala dins del web federatiu

Per tercer any consecutiu, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha activat un espai específic dins de la pàgina web federativa (fcf.cat/campionats-comarcals-sala) on es va penjant tota la informació relacionada amb els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, per a la seva consulta.

En aquest apartat específic dins del web federatiu es van penjant, setmanalment, les convocatòries de les cinc sessions preparatòries prèvies a la disputa dels Campionats Comarcals de Seleccions Base, per delegació i categoria, de les 54 Seleccions Comarcals. Unes sessions que consten de quatre entrenaments i d’un partit amistós on la llista inicial de 20 jugadors i jugadores, es va escurçant fins a arribar a la llista definitiva dels 12 escollits i escollides per a representar a la seva delegació i participar en la competició.

A part d’aquestes convocatòries, que es publiquen progressivament, ja són públiques les planificacions d’entrenaments i els cossos tècnics assignats a cada delegació comarcal.

Aquest apartat compte amb un espai genèric d’informació específica de la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base on està disponible el Pla de Competició, el Calendari amb els horaris i el Cartell dels Campionats Comarcals.

A partir d’aquí, totes aquelles notícies relacionades amb els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, així com totes les galeries que es vagin publicant, també hi seran visibles dins d’aquest apartat.

Dins d’aquest espai també es pot trobar les dades i tota la informació corresponent a la 7a i a la 8a edició dels Campionats Comarcals, generant així un històric d’aquesta competició.

Es pot accedir a aquest apartat específic dels Campionats Comarcals a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.