Assignada la jornada de recuperació pels Cursos de Monitor i Entrenador de Futbol Sala
FS Notícies | 02/07/2019
Queda convocada, de cara al proper dissabte 7 de setembre, la jornada de recuperació de les assignatures pendents per a tots els alumnes dels Cursos de Monitor, d’Entrenadors Bàsic i Avançat de Futbol Sala.
Assignada la jornada de recuperació pels Cursos de Monitor i Entrenador de Futbol Sala

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol convoca la jornada de recuperació pel Curs de Monitor de Futbol Sala i pels Cursos d’Entrenador Bàsic i Avançat de Futbol Sala, per a tots aquells alumnes que tinguin alguna assignatura pendent.

Aquesta jornada tindrà lloc el proper dissabte 7 de setembre, de 9.00 a 14.00 hores, a l’aula de formació de la Federació Catalana de Futbol (C/ Sicília, 93-97. Entresòl. 08013 Barcelona).

A través de les claus d’accés a la intranet federativa, l’alumne de l’Escola d’Entrenadors pot consultar quines són les assignatures que ha de recuperar.

En aquesta jornada de recuperació, només es realitzaran els exàmens, i és imprescindible identificar-se, presentant el DNI/Passaport.

En cas de que algun alumne estigui interessat en tornar a realitzar l’assignatura pendent, té l’opció d’assistir a algun dels cursos convocats durant aquest estiu. A continuació detallem els calendaris, segons la seu, d’aquests cursos, on es detallen les assignatures per dies.

CURSOS ACTIUS DELEGACIÓ
SANT SADURNÍ D'ANOIA BARCELONA
TREMP LLEIDA
RIUDELLOTS DE LA SELVA GIRONA
SANT CUGAT DEL VALLÈS BARCELONA

D’aquesta manera, l’alumne que vulgui anar a classe abans de realitzar l’examen, ha de consultar les agendes anteriors i assistir directament el dia de la classe en qüestió.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.