Coneix els enfrontaments entre les Seleccions Comarcals de Futbol Sala
FS Notícies | 15/11/2019
Mentre s’estan confeccionant les Seleccions Comarcals de Futbol Sala, ja es coneixen els calendaris dels partits dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, els quals estan disponibles a l’apartat específic d’aquesta competició.
Coneix els enfrontaments entre les Seleccions Comarcals de Futbol Sala

Ja estan disponibles els calendaris de la 9a edició dels Campionats Comarcals.  Amb el pla de competició en mà i el resultat del sorteig de les agrupacions de les Seleccions Comarcals, realitzat el passat mes de setembre a la 1a Junta Directiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala, ja estan confeccionats els calendaris corresponents a la fase prèvia i a la fase final dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Una Campionats Comarcals que arriben a la seva 9a edició consecutiva i que es celebraran els propers 6 i 7 de desembre de 2019, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Per tal de poder consultar els calendaris de partits es pot fer accedint a l’apartat específic destinat als Campionats Comarcals, dins de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (http://fcf.cat/campionats-comarcals-sala).

Una vegada dins, aquests calendaris estan disponibles tant a l’apartat de ‘Resultats’, com  al de ‘Informació de la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base’, a través dels següents documents:

TRÍPTIC CAMPIONATS COMARCALS

CALENDARI CAMPIONATS COMARCALS

Precisament, a través d’aquest apartat específic al web federatiu, totes aquelles persones interessades, podran anar consultant els resultats dels partits durant el transcurs dels Campionats Comarcals, així com les classificacions pertinents. Uns resultats que s’aniran penjant, de forma immediata, a l’apartat de ‘Resultats’.

Per tenir una informació més àmplia d’aquesta nova edició dels Campionats Comarcals, a més, també s’aniran publicant diverses notícies sobre la competició.

Recordem que les Seleccions Comarcals de Futbol Sala estan en procés de confecció i ja han realitzat dues sessions d’entrenament. Aquest proper diumenge 17 de novembre tindrà lloc la tercera sessió, amb, en alguns casos, llistes més reduïdes de 15 o 12 jugadors/es.

Les convocatòries per aquest tercer entrenament de les Seleccions Comarcals de Futbol Sala ja estan disponibles en aquest apartat específic per a la seva consulta.

Serà el proper 25 de novembre quan els delegats comarcals han de presentar la llista definitiva dels 12 jugadors/es que representaran a la seva delegació en els Campionats Comarcals.

Tota la informació relacionada amb la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.