Darrers dies i últimes places per apuntar-se al curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de futbol sala en format online
FS Notícies | 17/06/2020
El curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de futbol sala es realitzarà durant el mes de juliol de 2020 en grups reduïts que disposaran d’un assessorament personalitzat per part d’un tutor.
Darrers dies i últimes places per apuntar-se al curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de futbol sala en format online

Últims dies i últimes places per apuntar-se al curs en format online. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala manté obertes les inscripcions pel curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de futbol sala que es realitzarà de forma telemàtica del 6 al 30 de juliol del 2020 (del 6 al 16 de juliol el primer torn, i del 20 al 30 de juliol el segon torn). És per aquest motiu que el CTAFS recorda a tots els interessats i interessades a exercir de col·legiat o col·legiada durant la temporada vinent que són els últims dies per a matricular-se. Les inscripcions es tancaran pròximament, quan s'exhaureixin les places per a realitzar el curs en format online. 

A causa de la situació mundial actual, el CTAFS segueix oferint formació però aquesta vegada a distància. El curs es realitzarà de forma telemàtica, a través de videoconferències realitzades pel grup de professors i instructors del CTAFS. A més, serà en grups reduïts que disposaran d’un assessorament personalitzat per part d’un tutor que donarà un suport formatiu.

La inscripció online

La inscripció al Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala s’ha de realitzar telemàticament, fins que s’exhaureixin les places, omplint el següent formulari d’inscripció.

Una vegada enviada la inscripció, s’han de seguir els següents passos:

 1. Realitzar una entrevista: aquestes es duran a terme mitjançant videoconferència
 2. Si se supera, s’haurà de formalitzar el pagament de 60€ d’inscripció (o 30€ en cas de ser àrbitra)
 3. Aprovat el curs, s’hauran de realitzar i superar les proves físiques, les quals queden condicionades a la situació sanitària i a la disponibilitat de les instal·lacions.

Posteriorment, superades les proves físiques, l’aspirant entrarà a formar part del CTAFS.

Els requisits mínims d’accés

A continuació es detallen els requisits mínims d’accés exigits:

 • Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea, o bé, estar en possessió del permís de residència.
 • Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
 • Ser major d’edat i no haver complert 25 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 16 (complerts l'any 2020) i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor.
 • En els casos de majors de 25 anys, s’estudiarà cada perfil una vegada realitzada l’entrevista personal.
 • Estar en ple ús dels drets civils.
 • No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu, pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.
 • No haver suspès en dues ocasions aquest curs, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.
 • Pagament de l’import de la matrícula que dóna accés al curs de formació i, posteriorment, a realitzar les proves físiques d’accés.
 • Disposar d’un dispositiu amb connexió a internet per a realitzar les classes per videoconferència i, posteriorment, per l’elaboració de les actes (tauleta, smartphone o portàtil).

El preu de la inscripció

Una vegada realitzada la inscripció online, i superada l’entrevista inicial, per tal de poder dur a terme la formació del Curs d’Àrbitres i Àrbitres assistents de futbol sala, caldrà realitzar el pagament corresponent a la inscripció.

PREUS CURS D'ÀRBITRES I D'ÀRBITRES ASSITENTS DE FUTBOL SALA
INSCRIPCIÓ MASCULINA 60 €
INSCRIPCIÓ FEMENINA (*) 30 €

(*) Continuant amb la campanya #Orgullosa, impulsada des de l’FCF, la qual aposta pel futbol sala femení, les noies que vulguin realitzar aquest curs rebran una subvenció del 50%. 

El pagament de la inscripció

El pagament de la inscripció es realitzarà a través de la intranet federativa personal de cada interessat una vegada realitzada la inscripció online i superada l'entrevista inicial.

Tota l'actualitat federativa de l'Escola d'Àrbitres de futbol sala disponible AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.