Els àrbitres catalans de Primera i Segona Divisió ‘A’ superen les proves físiques
Comitè Àrbitres | 07/09/2020
Els col·legiats ja es troben a punt per ser designats per xiular partits d’ambdues competicions, que arrenquen el cap de setmana del 12 i 13 de setembre.
Els àrbitres catalans de Primera i Segona Divisió ‘A’ superen les proves físiques

Els àrbitres i assistents de Primera i Segona Divisió ‘A’ del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol han superat amb èxit les proves físiques corresponents a l’inici de temporada. A les proves que s’han realitzat en dues seus, a les instal·lacions de Torrefarrera i al Complex Esportiu Olímpia de Sabadell, han participat i les han superat la plantilla completa formada per:

  • Àrbitres de Primera Divisió: Xavier Estrada i David Medié.
  • Àrbitre de Segona Divisió ‘A’: Rubén Ávalos.
  • Àrbitres assistents de Primera Divisió: Juan Carlos Barranco i Joan Méndez.
  • Àrbitres assistents de Segona Divisió ‘A’: Sergi López, Brian Valencia, Josep Antoni Vigo i Julián Villaseñor.

Els comitès territorials, per delegació del CTA de la RFEF, han organitzat les proves de la fase 'Abans de l'inici de la competició', donades les circumstàncies sanitàries actuals amb la finalitat d’evitar les habituals concentracions conjuntes de les plantilles d'àrbitres i assistents de Primera i Segona Divisió ‘A’.

Les proves realitzades pels àrbitres han estat la de velocitat (6 esprints repetits) i la de resistència (test SDS). Per la seva banda, els assistents han efectuat una prova d'agilitat (CODA), la de velocitat (5 esprints repetits) i la de resistència (test ARIET).

D'aquesta manera, tota la plantilla arbitral catalana ja es troba en situació d'aptitud per ser designats en els partits de Primera i Segona Divisió ‘A’, competicions que arrencaran el cap de setmana del 12 i 13 de setembre de 2020.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.