Els àrbitres de la 8a promoció de futbol sala reben la Jornada de Tecnificació
FS Notícies | 17/02/2020
19 àrbitres de la 8a promoció de l’Escola d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol van participar en la 8a Jornada de Tecnificació arbitral de futbol sala, a Cervelló, on van rebre formació especifica per ajudar en el seu creixement arbitral.
Els àrbitres de la 8a promoció de futbol sala reben la Jornada de Tecnificació

Els àrbitres més novells també reben formació. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va realitzar aquest diumenge 16 de febrer de 2020 la 8a Jornada de Tecnificació arbitral de futbol sala al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló.

La Jornada de Tecnificació la va dirigir el delegat arbitral Rogelio Pacheco, a un grup format per 19 àrbitres de la 8a promoció de l’Escola d’Àrbitres, és a dir, col·legiats que han començat aquesta temporada a xiular els seus primers partits.

Els 19 col·legiats estaven citats a les 15.45 hores a Cervelló. Pacheco va començar l’activitat amb una sessió teòrica, on es va analitzar el posicionament de l’arbitratge individual, les diferents senyalitzacions del joc així com el protocol previ al partit, és a dir, la imatge que projecta el col·legiat a l’arribada a les instal·lacions i la gestió de les protestes tant dels jugadors com de les banquetes, ja que estan començant a arbitrar en categoria cadet i juvenil. Un cop finalitzada aquesta sessió, els àrbitres més novells del futbol sala català van anar a pista per posar en pràctica la formació teòrica rebuda.

El diumenge 23 de febrer el CTAFS realitzarà la 9a i la 10a Jornada de Tecnificació a les delegacions de Lleida i de Maresme.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.