Guia d’entrenament a casa: sessió 3
Notícies Generals | 19/03/2020
Ja disponible la tercera sessió del programa d’entrenament dirigit a federats i federades, per mantenir la condició física durant l’aturada de la competició.
Guia d’entrenament a casa: sessió 3

Els federats i federades de la Federació Catalana de Futbol ja tenen a la seva disposició la tercera taula d’exercicis de la guia pràctica d’entrenament a casa. El pla de treball, que inclou un total de quatre sessions, i dissenyat i coordinat per l’Àrea Esportiva de l’FCF, amb la col·laboració del preparador físic de les Seleccions Catalanes, Andrés González, està orientat a mantenir la condició física durant aquest període transitori sense competició, i es dirigeix a jugadors i jugadores de futbol i futbol sala, així com també a àrbitres.

L’objectiu de l’entrenament és millorar els nivells de força de l’esportista i produir una important despesa calòrica, amb una pauta numerada d’exercicis multiarticulars per treballar tot el cos, que combinen la tonificació muscular amb una part central d’intensitat cardiovascular i component metabòlic. Cada sessió conté dos circuits diferenciats amb sis estacions, per realitzar en tres o quatre sèries, d’entre vuit i dotze repeticions en cada moviment.

El programa està confeccionat per portar-se a terme al llarg d’una setmana, alternant-se les quatre sessions de treball amb tres dies de descans. La rutina té un caràcter rotatori i es pot reiniciar novament retornant a la primera sessió.

Per consultar la tercera sessió d’entrenament, fes clic AQUÍ.

Així mateix, el programa d’entrenament amb tot el material publicat fins al moment es troba disponible a l’apartat ‘Avantatges’ del Portal del Federat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.