L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre la inscripció per a dos Cursos Bàsics i un Avançat
FS Notícies | 11/02/2020
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obra el període d’inscripció per a dos Cursos d’Entrenador Bàsic (1r Nivell), i un Curs d’Entrenador Avançat (2n Nivell) de futbol sala.
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre la inscripció per a dos Cursos Bàsics i un Avançat

Més oferta formativa al futbol sala català. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amplia l’oferta formativa amb 3 nous Cursos d’Entrenador de Futbol Sala: 2 Cursos d’Entrenador Bàsic (1r Nivell) i 1 Curs d’Entrenador Avançat (2n Nivell) de futbol sala.

Els Cursos d’Entrenador Bàsic i Avançat (1r i 2n Nivell de futbol sala) permeten proporcionar als alumnes, en relació amb la modalitat que cursin, la formació que garanteixi adquirir els coneixements i les habilitats necessàries que permeten desenvolupar la seva tasca mitjançant competència tècnica i professional a les competicions organitzades per les Federacions de Futbol d’àmbit autonòmic i de la Real Federación Española de Fútbol.

D’aquesta manera, queda obert el període d’inscripció per als diferents Cursos d’Entrenador de Futbol Sala que organitza l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala.

CURSOS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA (1r Nivell)

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala convoca 2 nous Cursos d’Entrenadors Bàsic de Futbol Sala:

Del 25 de juny al 29 de juliol de 2020 es durà a terme el Curs d’Entrenador Bàsic de futbol sala (1r Nivell de Futbol Sala) a Pineda de Mar. Les classes s’impartiran de dilluns a divendres, de 17.00 a 22.00 hores.

Del 29 de juny al 31 de juliol es durà a terme el Curs d’Entrenador Bàsic de futbol sala (1r Nivell de Futbol Sala) a Martorell. Les classes s’impartiran de dilluns a divendres, de 17.00 a 22.00 hores.

A continuació es poden consultar les convocatòries dels 2 nous Cursos d’Entrenador Bàsic de Futbol Sala:

CURSOS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA
CURS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA – PINEDA DE MAR
CURS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA – MARTORELL

Totes aquelles persones interessades en els cursos de referència, per poder conèixer els requisits d’accés, les quotes, el pla de formació, les càrregues lectives, la formació pràctica i la normativa d’assistència, ho poden fer consultant tota la informació a través del següent enllaç:

INFORMACIÓ CURS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA

CURSOS D’ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA (2n Nivell)

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala convoca 1 nou Curs d’Entrenador Avançat de Futbol Sala:

Del 26 de juny al 31 de juliol de 2020 es durà a terme el Curs d’Entrenador Avançat de futbol sala (2n Nivell de Futbol Sala) a Santa Coloma de Gramenet. Les classes s’impartiran de dilluns a divendres, de 17.00 a 22.00 hores, i els dissabtes de 9 a 14 hores.

CURS D’ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA
CURS D'ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA - SANT COLOMA DE GRAMENET

Totes aquelles persones interessades en els cursos de referència, per poder conèixer els requisits d’accés, les quotes, el pla de formació, les càrregues lectives, la formació pràctica i la normativa d’assistència, ho poden fer consultant tota la informació a través del següent enllaç:

INFORMACIÓ CURS D’ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:

En el cas de ser ja alumnes de l’Escola d’Entrenadors, per haver realitzat el Curs de Monitor de Futbol Sala i/o el Curs d’Entrenador Bàsic de Futbol Sala (1r Nivell de Futbol Sala), la inscripció es realitza accedint al vostre perfil de la Intranet Federativa de la Federació Catalana de Futbol.

En cas de ser nous alumnes de l’Escola d’Entrenadors, podeu accedir al formulari d’inscripció fent clic AQUÍ

Els 3 Cursos que obren convocatòria, han tingut suport per part de:

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.