L’Escola d’Entrenadors ofereix tres monogràfics sobre nutrició, motivació i funcionament d’un equip
L’objectiu d’aquestes formacions és millorar els coneixements dels alumnes interessats en aprofundir en aquestes tres matèries.
L’Escola d’Entrenadors ofereix tres monogràfics sobre nutrició, motivació i funcionament d’un equip

L’Escola d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol té programats tres cursos aquest mes de maig. Aquests monogràfics són cursos de preparació específica que permeten aprofundir en els coneixements de diferents camps relacionats amb el món del futbol, ajudar a millorar la qualitat de la formació i enriquir tant a l’equip com individualment. Aquests cursos tenen una durada de quatre hores, es realitzen en una sola sessió, el poden fer persones de qualsevol edat, i es pot accedir sense cap titulació prèvia.

El primer dels tres monogràfics es titula ‘Entén la nutrició com una estratègia clau per guanyar un partit. Nutrició per a entrenadors de futbol’ Impartit per la ponent Núria Fernàndez Camps, aquest curs se celebrarà el 13 de maig a la seu central de l’FCF, té un preu de 40 euros i 20 places disponibles fins a exhaurir-se. Els objectius d’aquesta formació és que els alumnes coneguin com afavorir l’aportació energètica i els nutrients necessaris a l’atleta per garantir l’acompliment físic, tinguin en compte que una bona composició corporal ajudarà al jugador a millorar la seva recuperació de lesions i que siguin conscients que una alimentació insuficient també afecta negativament sobre les destreses i la funció cognitiva del futbolista.

El segon monogràfic, titulat ‘Com generar confiança i motivació al teu equip’ impartit per la ponent Lorena Cos San Higinio, tindrà lloc el 24 de maig a la seu central de l’FCF amb un cost de 50 euros, i també compta amb 40 places disponibles fins al seu exhauriment. Les finalitats d’aquesta formació és ensenyar a identificar les demandes de l’equip en cada fase, dotar de dinàmiques que afavoreixin un clima adequat per al treball i potenciar, a través de la comunicació, el desenvolupament de l’equip, aconseguint major confiança entre els seus membres i major cooperació.

El darrer monogràfic, titulat ‘Per què el meu equip no està funcionant?’ serà impartit novament per la ponent Lorena Cos San Higinio el 31 de maig, amb 40 places disponibles fins a exhaurir-se i un preu de 50 euros. Els objectius d’aquest curs és donar a conèixer els factors que influeixen en el rendiment de l’equip, analitzar les barreres que poden bloquejar el seu funcionament, dotar de dinàmiques que afavoreixin un clima adequat per al treball i potenciar, a través de la comunicació, el desenvolupament de l’equip, aconseguint major confiança entre els seus components.

Per a més informació, feu clic AQUÍ o envieu un correu a cursos@fcf.cat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.