L’Escola d’Entrenadors organitza un nou monogràfic a Amposta
El nou curs pretén donar les claus sobre què és ser un entrenadors, els aspectes a tenir en compte i les diferents formes de treball que es poden aplicar.
L’Escola d’Entrenadors organitza un nou monogràfic a Amposta

Els monogràfics són cursos de preparació específica que permeten aprofundir en els coneixements de diferents camps relacionats amb el món del futbol, ajudar a millorar la qualitat de la formació i enriquir tant a l’equip com de manera individual. Aquests cursos tenen una durada d’entre quatre i cinc mesos i es realitzen en una sola sessió. El poden dur a terme persones de qualsevol edat i es pot accedir sense cap titulació prèvia.

Aquest nou curs a Amposta pretén que els alumnes puguin adquirir experiències i nous coneixements per part d’entrenadors amb un alt nivell formatiu i amb una gran experiència nacional i internacional.

Els ponents que impartiran el curs són:

  • Carlos Alós i Alex Accensi: entrenador de l’equip Qatar Sports Club de la Primera Divisió de Qatar.
  • Josep Gombau: entrenador de l’equip Delhi Dynamos FC de la Primera Divisió de l’Índia.
  • Gerard Zaragoza: entrenador de l’equip Bengaluru FC, campió de la Primera Divisió de l’índia.
  • Joan Casanova: preparador físic de l’equip Kitchee FC de la Primera Divisió de Hong Kong.
CALENDARI HORARI PREU UBICACIÓ REQUISITS
29 de juny de 2019 De 9.00 a 13.30 hores 25€ (20€ per afiliats al CTE) Carrer de França, 29, (43870) Amposta, Tarragona Tenir més de 16 anys

 El curs ja està obert i es pot fer la matrícula clicant AQUÍ. Els que ja han fet algun curs amb l’Escola d’Entrenadors de l’FCF s’hauran d’inscriure des de la seva Intranet d’alumne.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.