La Mutualitat espanyola arriba als 800.000 afiliats
Notícies Generals | 11/10/2016
La Mutualitat Catalana de Futbolistes aporta prop de 152.000 afiliats.
La Mutualitat espanyola arriba als 800.000 afiliats

Amb aquestes xifres donades a les II Jornades d’Actualització de Metges de la Mutualitat que se celebra des d’ahir a la localitat gallega de Sanxexo (Pontevedra), la Mutualitat Espanyola es converteix en un cas únic a Europa a l’hora de donar cobertura mèdica a 800.000 futbolistes. Un total de prop de 152.000 futbolistes a Catalunya.

La Mutualitat ha atès aquesta passada temporada a 82.296 lesionats i 6.000 hospitalitzacions. Aquestes dades les ha donat la Cap de Serveis Mèdics de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Helena Herrero, en aquestes Jornades Mèdiques organitzades per la Federació Gallega de Futbol, de la qual Rafael Lauzán és el seu president.

El Director General de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Miquel Pardo, ha participat en aquestes II Jornades d’Actualització de Metges de la Mutualitat al costat del Coordinador Mèdic de la Mutualitat Catalana, el prestigiós traumatòleg, Ramon Cugat, que ha fet una ponència sobre les lesions de l’angle posteroextern i posterointern del genoll. La lesió de lligament de genoll, la més temuda pels futbolistes, ha estat el tema a debatre en profunditat per tots els metges que han participat durant dues jornades en aquesta trobada mèdica.Consulta el manifest 8 de març
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.