Les 24 millors seleccions comarcals disputen la fase final
FS Notícies | 07/12/2019
Només les 24 seleccions comarcals que ahir van aconseguir la millor puntuació a la fase prèvia disputen, avui, la fase final de la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, per lluitar per aconseguir la millor posició.
Les 24 millors seleccions comarcals disputen la fase final

Una vegada celebrada la fase prèvia, avui, dissabte 7 de desembre de 2019, arriba l’esperada fase final dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

De les 60 seleccions comarcals participants, només les 24 que ahir van aconseguir un bitllet per la fase final, disputaran les semifinals, en les seves respectives categories.

A continuació recordem quines són les 24 seleccions comarcals, per categories, que han aconseguit aquesta classificació per la fase final d’aquests Campionats Comarcals:

SELECCIONS COMARCALS CLASSIFICADES PER LA FASE FINAL
CATEGORIA BENJAMÍ
BARCELONÈS NORD ANDORRA BARCELONÈS SUD BARCELONÈS CENTRE
CATEGORIA ALEVÍ
BARCELONÈS NORD BAIX LLOBREGAT CATALUNYA CENTRAL MARESME
CATEGORIA INFANTIL FEMENINA
GIR-MAR-OS-V.OR BAIX LLOBREGAT - CAT CENTRAL BARCELONÈS-V.OCC ANDORRA
CATEGORIA INFANTIL
VALLÈS ORIENTAL BAIX LLOBREGAT CATALUNYA CENTRAL MARESME
CATEGORIA CADET FEMENINA
GIR-MAR-OS.V.OR BAIX LLOBREGAT - CAT CENTRAL BARCELONÈS-V.OCC TARRAGONA I TTEE
CATEGORIA CADET
BARCELONÈS NORD BAIX LLOBREGAT CATALUNYA CENTRAL LLEIDA

Al llarg d’aquesta fase final dels Campionats Comarcals es disputen les semifinals, els 3rs i 4ts llocs i les grans finals, de les 6 categories participants: Benjamí, Aleví, Infantil femenina, Infantil, Cadet femenina i Cadet.

RESULTATS FASE FINAL CAMPIONATS COMARCALS 2019

Tota la informació relacionada amb la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic d’aquests Campionats Comarcals a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Consulta tota la documentació de l'Assemblea General Ordinària del 2020.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.