Les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona i Terres de l’Ebre comencen a publicar els seus primers calendaris de futbol sala
FS Notícies | 03/08/2020
Els calendaris dels grups territorials de futbol sala, de les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona i Terres de l’Ebre, comencen a veure la llum amb les primeres publicacions de cara a la competició de lliga de la temporada 2020-2021, els quals s’aniran succeint fins al mes de setembre.
Les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona i Terres de l’Ebre comencen a publicar els seus primers calendaris de futbol sala

Confecció territorial de calendaris. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha marcat uns terminis per la publicació dels calendaris de lliga per a la temporada 2020-2021, tenint en compte les necessitats de cadascuna de les delegacions.

En el cas de la delegació de Barcelona, a dia d’avui ja estan publicats els calendaris de les divisions d’honor, de les primeres divisions i de les segones divisions, de totes les categories.

Pel que fa a les categories amb període d’inscripció obert, es resta a l’espera de que compleixi aquest termini, el proper mes de setembre, per fer públiques les seves corresponents agrupacions i, posteriorment, els calendaris. Es tracta de les darreres categories i de les categories úniques.

La delegació de Tarragona i Terres de l’Ebre ja ha fet públics els seus calendaris de primera divisió i segona divisió, en totes les categories, és a dir, sènior masculí, sènior femení i tota la base, en tots els grups de la seva zona.

A continuació es pot accedir directament als calendaris de referència:

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ CATALANA FUTBOL SALA
TARRAGONA GRUP 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ CATALANA FUTBOL SALA
TARRAGONA GRUP 11
TARRAGONA GRUP 12
TARRAGONA GRUP 13
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL FUTBOL SALA
TARRAGONA GRUP 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ JUVENIL FUTBOL SALA
TARRAGONA GRUP 11
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ CADET FUTBOL SALA
TARRAGONA GRUP 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ CADET FUTBOL SALA
TARRAGONA GRUP 11
TARRAGONA GRUP 12
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL FUTBOL SALA
TARRAGONA GRUP 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ INFANTIL FUTBOL SALA
TARRAGONA GRUP 11
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ FUTBOL SALA
TARRAGONA GRUP 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ FUTBOL SALA
TARRAGONA GRUP 11

En categoria femenina, la delegació de Lleida i Tarragona comparteixen un grup a la 1a divisió femenina de futbol sala, el calendari del qual, també ja és públic:

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ FEMENÍ FUTBOL SALA
LLEIDA-TARRAGONA GRUP 3

La delegació de Lleida està treballant en la confecció dels grups de primera i segona divisió, els quals es publicaran quan les inscripcions a cada categoria permetin realitzar la composició dels grups per divisió.

La delegació de Girona fa públic el calendari del seu grup de 1a divisió Catalana de futbol sala. Ho fa després de que el passat divendres 31 d’agost mantingués una reunió amb 14 clubs de la zona, mitjançant videoconferència, per tal d’informar-los del pla de competició, del calendari de les dates de joc, així com de les dates de publicació dels calendaris de les competicions.

En el cas de la categoria sènior masculina, a partir del dilluns 3 d’agost queda publicat el grup corresponent a Girona, mentre que els calendaris restants s’estan confeccionant per a publicar-se la segona setmana de setembre.

A continuació es pot accedir directament al calendari de referència:

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ CATALANA FUTBOL SALA
GIRONA GRUP 4

En referència a aquest grup es va informar als implicats que l’integren un total de 13 equips amb la possibilitat d’ascens compensat, en cas de que hi hagi alguna nova inscripció a 2a divisió Catalana de futbol sala, el qual serà proposat a principis de setembre.

Tots aquests calendaris estan disponibles a l’apartat de ‘Competició’ de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.