Les pautes establertes pels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala
FS Notícies | 26/10/2018
L’LCFS es reuneix amb els delegats de les Seleccions Comarcals de futbol sala per assentar les bases del funcionament dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.
Les pautes establertes pels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala

Els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala ja s’estan posant en marxa amb la confecció dels cossos tècnics i amb la planificació dels entrenaments de les Seleccions, que s’iniciaran el primer cap de setmana de novembre.

És per aquest motiu, que la Lliga Catalana de Futbol Sala ha volgut reunir-se, arribats a aquest punt temporal de l’organització, amb els delegats de les Seleccions Comarcals, per establir els criteris amb els que es basa aquesta competició.

El director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, ha estat l’encarregat de pilotar aquesta reunió on hi han assistit els delegats i coordinadors comarcals.

Primerament, s’ha fet entrega, a cada delegació comarcal, d’un acord que relaciona al tècnic comarcal amb la Federació Catalana de Futbol, on s’especifiquen les funcions, els drets i les obligacions d’aquest, pel fet de tenir aquest càrrec.

A continuació s’ha parlat sobre la planificació i convocatòria d’entrenaments, recordant el sistema d’entrega i de publicació de les convocatòries, així com el número de jugadors i jugadores convocables per sessió:

NÚM. SESSIÓ DATA CONVOCATÒRIA SESSIÓ
1a sessió 4 de novembre 20 jugadors/es Entrenament
2a sessió 11 de novembre 20 jugadors/es Entrenament
3a sessió 18 de novembre 12 o 15 jugadors/es Entrenament
4a sessió 25 de novembre 12 jugadors/es Partit amistós
5a sessió 2 de desembre 12 jugadors/es LLISTA DEFINITIVA

En relació als criteris de convocatòria pels jugadors de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala, s’informa de que només les jugadores sub 17 femenines i els jugadors sub 16 que figurin a la llista definitiva, de 12, no estaran autoritzats per participar en els Campionats Comarcals. Serà el dimarts 13 de novembre la data en què els delegats comarcals rebran la llista definitiva d’aquestes dues categories de la Selecció Catalana per ser coneixedors dels jugadors i jugadores no convocables.

Dins les normes d’aquests Campionats Comarcals s’estableix l’obligatorietat que tots els jugadors i jugadores han de participar en tots els partits. Unes normes de competició pensades en respectar als jugadors i a les jugadores i, conseqüentment a les seves famílies, amb la seva participació. Es recorda que han de ser els mateixos delegats comarcals els encarregats de controlar que aquestes normes es compleixin.

I és que la figura del delegat comarcal és fonamental pel bon desenvolupament dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala que tenen com a base l’aspecte formatiu per a tots els jugadors i jugadores seleccionats, prioritzant-lo davant del competitiu. D’aquesta manera, i amb aquesta filosofia, s’ha aconseguit la consolidació d’aquests Campionats Comarcals, que, enguany, arriben a la seva 8a edició.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.