Obert el període d’inscripció pel Curs d’Àrbitres de futbol sala
FS Notícies | 21/02/2020
Durant el mes de juliol s’impartirà el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala a diferents seus d’arreu del territori català per a totes aquelles persones interessades en entrar a formar part del col·lectiu arbitral. Les inscripcions pel curs ja estan obertes.
Obert el període d’inscripció pel Curs d’Àrbitres de futbol sala

A partir del divendres 21 de febrer de 2020 queden obertes les inscripcions pel Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala, una formació inicial que han de realitzar i superar totes aquelles persones interessades en incorporar-se com a nous àrbitres o àrbitres assistents, la propera temporada 2020-2021.

Aquest curs s’impartirà del 6 al 30 de juliol de 2020 (del 6 al 16 de juliol el primer torn, i del 20 al 30 de juliol el segon torn, segons cada delegació), en horari de dilluns a dijous, de 19.00 a 22.00 hores, en format d’intensiu, i a 8 seus diferents:

SEUS PEL CURS D'ÀRBITRES I ÀRBITRES ASSISTENTS DE FUTBOL SALA (*)
DELEGACIÓ POBLACIÓ
Baix Llobregat CORNELLÀ DE LLOBREGAT
Barcelona BARCELONA
Catalunya Central MANRESA
Girona GIRONA
Lleida LLEIDA
Maresme MATARÓ
Tarragona i Terres de l'Ebre TARRAGONA
Vallès Occidental SABADELL

(*) Aquests cursos queden supeditats a les places demandades una vegada tancat el període d’inscripció.

Tots els cursos tindran lloc a les delegacions territorials pertinents: Baix Llobregat (C/ del Gironès, 7-9 08940 Cornellà de Llobregat), Barcelona (C/ Sicília, 93-97. Entresòl. 08013 Barcelona), Catalunya Central (C/ Fra Jacint Coma i Galí Octagonal, 13 Escala 5. Local 47 Font dels Capellans 08240 Manresa), Girona (C/Can Pau Birol , 16 1er Pol. Mas Xirgu II 17005 Girona), Lleida (C/ Riu Besòs, 8. 25001 Lleida), Maresme (C/ Alcalde Josep Abril, 9 1er 1a, 08302 Mataró), Tarragona i Terres de l’Ebre (C/ Soler, 24 Entresòl A 43001 Tarragona) i Vallès Occidental (C/ Apulia, s/n (Edifici Olímpia) 08206 Sabadell).

En aquest Curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala s'imparteixen les següents matèries

ASSIGNATURES DEL CURS
Regles del joc
Acta online
Protocol previ del partit
Psicologia arbitral
Part pràctica

D’aquesta manera, una temporada més, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol organitza, de cara a l’estiu, nous cursos d’àrbitres a diferents seus distribuïdes per tot el territori català, per tal de cobrir la demanda actual i per començar a formar a nous col·legiats.

La inscripció online

La inscripció al Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala només es pot realitzar a través del sistema informàtic, fins que s'exhaureixin les places, omplint el següent formulari d'inscripció.

Una vegada enviada la inscripció, els següents passos seran:

 1. Realitzar una entrevista
 2. Si se supera, s’haurà de formalitzar el pagament de 60€ d’inscripció (o 30€ en cas de ser àrbitra)
 3. Aprovat el curs, s’hauran de realitzar i superar les proves físiques, que es concretaran més endavant
 4. Posteriorment, passades les proves, l’aspirant entrarà a formar part del CTAFS

Els requisits mínims d’accés

A continuació es detallen els requisits mínims d’accés exigits:

 • Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, en el seu defecte, estar en possessió del permís de residència.
 • Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
 • Ser major d’edat i no haver complert 25 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 16 (complerts l'any 2020) i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor.
 • En els casos de majors de 25 anys, s’estudiarà cada perfil una vegada realitzada l’entrevista personal.
 • Estar en ple ús dels drets civils.
 • No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu, pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.
 • No haver suspès en dues ocasions aquest curs, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.
 • Pagament de l’import de la matrícula que dóna accés al curs de formació i, posteriorment, a realitzar les proves físiques d’accés.
 • Disposar d’un dispositiu amb connexió a internet per a l’elaboració de les actes (tablet, smartphone o portàtil).

El preu de la inscripció

Una vegada realitzada la inscripció online, i superada l’entrevista inicial, per tal de poder dur a terme la formació del Curs d’Àrbitres de futbol sala, caldrà realitzar el pagament corresponent a la inscripció.

PREUS CURS D'ÀRBITRES I ÀRBITRES ASSISTENTS DE FUTBOL SALA
INSCRIPCIÓ MASCULINA 60€
INSCRIPCIÓ FEMENINA (*) 30€

(*) Continuant amb la campanya #Orgullosa, impulsada des de l’FCF, la qual aposta pel futbol sala femení, les noies que vulguin realitzar aquest curs rebran una subvenció del 50%.

El pagament de la inscripció

El pagament de la inscripció es realitzarà a través de la intranet federativa personal de cada interessat una vegada realitzada la inscripció online i superada l'entrevista inicial.

Amb la convocatòria d’aquests nous Cursos d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala es dóna el tret de sortida a la formació dels futurs àrbitres que, de ser aptes, començaran a arbitrar la propera temporada 2020-2021.

Tota l'actualitat federativa de l'Escola d'Àrbitres de futbol sala disponible AQUÍ.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.