Realitzada la 6a i 7a Jornada de Tecnificació arbitral del CTAFS
FS Notícies | 21/01/2020
15 àrbitres de Sènior A, 5 de Base i 3 col·legiats de Divisió d’Honor Catalana de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol van participar en la 6a i 7a Jornada de Tecnificació de futbol sala, a Cervelló i a La Pobla de Montornès (Tarragona), on van rebre formació específica que els facilitarà la seva tasca a les pistes.
Realitzada la 6a i 7a Jornada de Tecnificació arbitral del CTAFS

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala continua amb la formació i l’aprenentatge. El diumenge 19 de gener de 2020 es van realitzar la 6a i 7a Jornada de Tecnificació arbitral de futbol sala al Pavelló Xavier Ballber de Cervelló i a la Pobla de Montornès (Tarragona).

Les Jornades de Tecnificació van ser organitzades pel CTAFS de l’FCF. A Cervelló, la sessió la va dirigir l’informador arbitral de 1a Divisió Nacional, Marc Peran, a un grup format per 13 àrbitres, 11 de Sènior A i 2 de Divisió d’Honor Catalana. Mentre que a Tarragona l’activitat la va liderar el delegat arbitral i professor, Jordi Olivé, a un grup format per 10 àrbitres, 4 de Sènior A, 5 de Base i 1 de Divisió d’Honor Catalana.

Cervelló continua sent la seu central per a les tecnificacions arbitrals, que acull àrbitres d’arreu del territori català segons el perfil i la categoria del col·legiat que interessa treballar. Per altra banda, per intentar arribar al nombre més gran d’àrbitres i seguir apostant per a la formació, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala realitzarà les tecnificacions arbitrals a les diferents delegacions de l’FCF, i la primera ha estat la de Tarragona.

Els 13 col·legiats de Cervelló van començar l’activitat amb una sessió dins l’aula, on es va incidir sobretot en la importància de la personalitat arbitral. Un cop finalitzada aquesta sessió, van anar a la pista per treballar la senyalització, el posicionament de l’arbitratge en joc real i es va treballar diferents estils de carrera (frontal, lateral i d’esquenes).

Mentre que a les 18.00 hores estaven citats els 10 col·legiats a la Pobla de Montornès. Els àrbitres van començar amb una sessió d’aula, on es van debatre temes com el protocol previ al partit,  la imatge que projecta el col·legiat a l’arribada de les instal·lacions, i també la gestió de les protestes tant dels jugadors com de les banquetes. Un cop acabada aquesta part, van anar a pista on van poder treballar el posicionament de l’arbitratge, tan individual com en parelles, en diferents situacions de joc real i també es van corregir i debatre diferents accions arbitrals.

Durant el mes de febrer està prevista la 8a Jornada de Tecnificació del CTAFS.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.