Seminari sobre les lesions en el futbol base formatiu
Notícies Generals | 22/11/2016
El pròxim dijous, a la seu de la FCF, es farà un seminari d’experts i professionals per tractar el tema de les lesions en el futbol base formatiu.
Seminari sobre les lesions en el futbol base formatiu

Al seminari s’informarà de la situació actual i es debatrà sobre els possibles factors implicats en les lesions del futbol base formatiu, l’augment de les lesions al futbol català, així com l’anàlisi de possibles solucions.

A les 19:00 hores, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, donarà la benvinguda a tots els assistents a la Sala d’Actes de la seu federativa. El president de la Taula Assessora de l’esport català, Josep Maldonado, farà una introducció, com a moderador, del tema a tractar. Tot seguit, s’iniciaran els torns de ponències que duran a terme experts en la matèria de les lesions en el futbol formatiu. Primer serà el Dr. Ramon Cugat, metge expert en traumatologia de la Mutualitat Catalana de Futbolistes (MCF), qui obrirà les ponències donant a conèixer dades significatives de l’augment de les lesions entre els futbolistes més petits. I a continuació, el Director General de la MCF, Miquel Pardo, posarà al dia a tots els participants en el seminari del context en el que es troba en l’actualitat el futbol català respecte a les lesions.

Quatre experts en els diferents àmbits associats al futbol base formatiu seran els encarregats d’oferir una visió sobre els diferents factors que conviuen negativament amb aquest tipus de lesió. Aquests seran: Carles Barcons, metge traumatòleg i director del SS MM FC Damm; Miquel Gomila, preparador físic; Isidre Senabre, Director Comercial de Poligras Ibèrica; i Pere Alastrué, psicòleg esportiu infantil.

Tancarà aquesta primera part del seminari el president del CF Damm, Ramon Agenjo Bosch, que parlarà des de la visió dels models actuals dels clubs: les dificultats i les possibles solucions. A partir d’aquest moment s’obrirà un debat amb tots els assistents que desitgin participar en aquest interessant fòrum que té com a protagonistes les lesions en els més petits del nostre futbol.Consulta el manifest 8 de març
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.