Un 51,77% dels clubs de futbol sala federats representats en els entrenaments de les Seleccions Comarcals
FS Notícies | 13/11/2018
Entre les dues primeres sessions preparatòries de les 54 Seleccions Comarcals de futbol sala realitzades, un total de 190 clubs de futbol sala federats s’hi han vist representats, en les diferents categories de base.
Un 51,77% dels clubs de futbol sala federats representats en els entrenaments de les Seleccions Comarcals

Aquest passat diumenge 11 de novembre de 2018 les Seleccions Comarcals de Futbol Sala han realitzat la segona sessió preparatòria pels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, que es celebraran el proper dissabte 8 i diumenge 9 de desembre de 2018, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Amb aquesta segona convocatòria, les 54 Seleccions Comarcals han pogut convocar, per categoria, a un total de 40 jugadors i jugadores (20 jugadors/es per sessió) provinents de clubs de la seva delegació. Això es tradueix en què, en tan sols dues sessions d’entrenaments, un total de 190 clubs federats han estat representats. És a dir, que dels 367 clubs de futbol sala federats la present temporada 2018-2019, 190 clubs han estat representats a les sessions preparatòries de les Seleccions Comarcals de Futbol Sala.

CATEGORIES MASCULINES I FEMENINES
DELEGACIÓ CLUBS REPRESENTATS (*)
Baix Llobregat 27
Barcelonès Nord 9
Barcelonès Centre 20
Barcelonès Sud 13
Catalunya Central 19
Girona 15
Lleida 19
Maresme 17
Tarragona i Terres de l'Ebre 16
Vallès Occidental 20
Vallès Oriental 15
TOTAL 190 clubs

(*) Clubs representats en les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Infantil femenina, Cadet i Cadet femenina

2a sessió entrenament Selecció Comarcal - Vallès Oriental

Recordem que les Seleccions Comarcals de Futbol Sala disputen 5 sessions preparatòries prèvies, abans de la disputa dels Campionats. Una vegada realitzats aquests dos primers entrenaments, per a la 3a sessió, prevista pel proper diumenge 18 de novembre de 2018, la convocatòria passarà a ser de 15 o 12 jugadors/es.

2a sessió entrenament Selecció Comarcal - Barcelonès Nord2a sessió entrenament Selecció Comarcal - Barcelonès Sud

Les convocatòries per aquesta tercera sessió d’entrenament de les Seleccions Comarcals de Futbol Sala estaran disponibles a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Una secció habilitada específicament per poder consultar tota la informació sobre aquesta 8a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

2a sessió entrenament Selecció Comarcal - Catalunya Central

2a sessió entrenament Selecció Comarcal - Girona

Es pot accedir a aquest apartat específic dels Campionats Comarcals a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent click aquí.

GALERIA D’IMATGESTOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.