Les seleccions catalanes participen en el 20è aniversari del CE Sant Julià
FS Notícies | 20/06/2015
Les seleccions catalanes benjamí, aleví, infantil, sub 16 i sub 19 han viatjat a Andorra per participar en el torneig que ha organitzat el CE Sant Julià en motiu del seu 20è aniversari com a entitat.

Durant la jornada del dissabte 20 de juny, el CE Sant Julià ha organitzat un total de cinc partits amistosos contra les seleccions catalanes per celebrar el 20è aniversari de la seva entitat.

És per aquest motiu que les seleccions catalanes de les categories benjamí, aleví, infantil, sub 16 i sub 19 masculina, han viatjat a Andorra per disputar aquests partits amistosos, contra els cinc equips que integren el club CE Sant Julià.

A continuació es detalla el calendari amb els resultats:

18 hores. CE SANT JULIÀ (sènior) 4 - 4 CATALUNYA (sub 19)

El darrer partit d'aquest torneig ha estat el que ha enfrontat a l'equip sènior del CE Sant Julià contra la selecció catalana sub 19. La veterania dels locals i el seu millor posicionament en el camp els ha fet avançar en el marcador amb dos gols. A continuació, Catalunya ha aconseguit posar-se dins del partit i marcant un gol per retallar distàncies. Un minut després, el Sant Julià ha reaccionat marcant el tercer. A la segona part, el cansament de l'equip local i el bon joc del combinat català ha fet que els primers minuts retallés distancies i, gràcies a les bones intervencions del porter local, Catalunya no ha pogut posar-se per davant del marcador. En els darrers minuts, ha arribat la remuntada dels catalans aconseguint el 4 a 4.

El Sr. Oliver Alís, conseller d'esports de Sant Julià de Loria ha fet entrega d'un obsequi al president de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, el Sr. José Miguel Calle.

16:30 hores. CE SANT JULIÀ (juvenil) 0 - 0 CATALUNYA (cadet)

El quart partit que ha disputa la selecció catalana en el torneig del 20è aniversari del Sant Julià, han enfrontat a l'equip juvenil andorrà, contra la selecció catalana cadet. El partit ha estat molt igualat on ambdós equips han sabut trobar el seu control de pilota i, malgrat no haver-hi cap gol, ha estat molt entretingut pel públic assistent. S'han produït molt transicions per part dels dos equips, però el bon encert dels porters ha fet que no es mogués el marcador.

15 hores CE SANT JULIÀ (cadet) 5 - 2 CATALUNYA (infantil)

La selecció catalana infantil de futbol sala ha disputat el seu partit contra el CE Sant Julià en categoria cadet. Aquest darrer, s'ha mostrat molt superior a la pista i el factor pista a favor els ha ajudat. Un gol en el primer minut de joc des del camp contrari ha acabat condicionant el joc de la selecció que sempre ha anat pel darrera i no ha acabat d'entrar en el partit en cap moment. Finalment, el partit ha acabat amb un 5 a 2 a favor de l'equip local.

13:30 hores CE SANT JULIÀ (infantil) 3 - 1 CATALUNYA (aleví)

La selecció catalana aleví no ha estat capaç de superar a l'equip infantil del CE Sant Julià. Catalunya ho ha intentat però no ha sabut batre la bona defensa rival. A la mitja part, els locals han marxat del marcador amb un 1 a 0 a favor. A la represa, quan semblava que els catalans podien aconseguir l'empat, el Sant Jualià ha aprofitat un error per marcar el segon. Minuts més tard, Catalunya ha enviat la pilota al fons de la xarxa però, el Sant Julià ha continuat pressionant i ha marxat el tercer i definitiu gol, quedant el partit amb un 1 a 3, oferint un partit amb moltes ocasions de gol.

12 hores CE SANT JULIÀ (aleví) 3 - 6 CATALUNYA (benjamí)

Catalunya ha sortit molt concentrada en el partit i ràpidament, s'ha avançat en el marcador amb un contundent 0 a 3. El Sant Julià ha pogut retallar distàncies, fet que ha produït que la primera part finalitzés amb un 1 a 4. L'equip local ha sortit molt motivat i ha obtingut moltes oportunitats que el porter català ha solventat i ha fet que no perillés el marcador. Els minuts finals han servit per a què els dos equips aconseguessin macar més gols i acabar amb el 3 a 6 en el marcador.