Catalunya es guanya el pas a les semifinals
F. Platja | 31/07/2015
La selecció catalana juvenil de futbol platja ha consolidat, amb els tres partits d'avui, l'objectiu de jugar les semifinals del Campionat Nacional, guanyant dos dels tres partits i el tercer s'ha escapat a la pròrroga.

22 hores. ANDALUSIA 6 – 6 CATALUNYA (p.p) (JUVENIL)

ANDALUSIA: Salvador García Camarena, Miguel Ángel Bazo Romero, Javier Blanco Frende, Tomer Vodovosoff Firun, Carlos Enrique Rodríguez, Antonio Morales González, Imanol Ballester González, Jesús Torres Santos i Francisco García Fernández.

CATALUNYA: Eric Tabarès Villalba, Jose Manuel Arias Castillo, Guido Alba Manich, Tomàs Anguita Codo, Cristian Martínez Garcia, Rodrigo Alonso Olivera, Bilal Saadoun Hammanou, Ismail Chaabouchi El Ouriachi, Roger Roi Serralban i Jorge Marzo Ortiz.

GOLS: (1a part) 1 – 0 Cristian Martínez (pp) (min. 7), 1 - 1 Eric Tabarès (min. 11). (2a part) 2 – 1 Antonio Morales (min. 3),  2 – 2 Guido Alba (min. 5), 3 – 2 Carlos Enrique (min.7), 4 – 2 Salvador García(min. 8). (3a part) 4 – 3 Tomàs Anguita (min. 3), 4 – 4 Ismail Chaabouchi (min. 8), 4 – 5 Jose Manuel Arias (min. 9), 5 – 5 Jesús Torres (min.10), 5 – 6 Tomàs Anguita (min. 10) i 6 – 6 Francisco García (min. 11).

PENALS: 0 – 1 Eric Tabarès, 1 – 1 Javier Blanco, 2 – 1 Tomàs Anguita, 2 – 2 Imanol Ballester, 2 – 3 Ismail Chaabouchi i 2 – 3  Jesús Torres (falla).

Andalusia i Catalunya jugaven el darrer partit de la lligueta classificatòria sabent que els dos estarien als quarts de final. Amb els deures fets, els dos equips han sortit a gaudir del partit. Les condicions per jugar eren ideals i va afavorir que ambdues seleccions mostressin amplis recursos a l’hora de finalitzar les jugades. Però, malauradament pels catalans, va ser una cessió al porter la que va acabar al fons de la xarxa al no entendre’s a l’hora de jugar la pilota. Ha estat Eric Tabarès qui ha posat la igualada en el marcador just quan ja s’esperava el final del període.

A la segona part, els catalans han anat a remolc en el marcador degut a la superioritat que han mostrat els andalusos. Aquests, connectaven molt fàcilment amb el pivot i es sumava l’efectivitat a l’hora d’aprofitat els rebots per aconseguir situacions clares de gol. Un seguit de gols han deixat a Catalunya tocada abans d’afrontar el 3r període al qual s’arribava amb el resultat de 4-2.

Els catalans disposats a capgirar el marcador, han disposat d’una defensa més agressiva i això ha comportat que aquests disposessin d’ocasions clares de gol degut a que les pèrdues d’Andalusia eren més a prop de l’àrea rival. A falta de 4 minuts per finalitzar el partit, el Tomàs i l’Isma han reduït les distancies per deixar el marcador empatat a 4. Els darrers minuts han servit per que Catalunya es col·loqués per davant fins a dues vegades, però cada cop que els catalans aconseguien un gol, els andalusos responien amb un altre. Amb el 7 a 7 final s’ha arribat a la pròrroga.

A la pròrroga, els dos equips han insistit molt en finalitzar les jugades i no donar opció al contraatac rival. La superioritat en defensa feia que les ocasions de gol no fossin gaire clares com per amoïnar a cap de les dues seleccions. Sense més transcendència, s’ha arribat la tanda de penals. Després de xutar Andalusia els dos primers i Catalunya els tres primers penals, era el torn de llançament d’Andalusia que va trobar un inspiradíssim Bilal per aconseguir atrapar la pilota i fer que Catalunya guanyés als penals un partit que anava perdent fins els compassos finals.

Catalunya convenç amb el seu bon joc

La selecció catalana juvenil de futbol platja, després dels dos partits d'aquest matí, depèn d'ella mateixa per plantar-se a les semifinals del Campionat Nacional de Seleccions, amb el partit que disputarà aquesta nit contra Andalusia.

13 hores. CATALUNYA 6 – 2 MELILLA (JUVENIL)

MELILLA: Mohamed Mohamed Bouankoud, Mhatar Mouloud Hammou, Miguel Ángel Berruezo Irago, Pablo Antonio Avellaneda Pérez, Alejandro Segura Aguirre, José Cristobal Medina Galán, Mohamed Mizzian Salmi, Gonzalo González Hoyo i Ismael Amar Romero.

GOLS: (1a part) 0 – 1 Pablo Antonio Avellaneda (min. 1), 1 – 1 Tomàs Anguita (min. 5), 2 – 1 Tomàs Anguita (min. 6), 3 – 1 Cristian Martínez (min. 9). (2a part) 4 – 1 José Cristobal Medina (min. 2), 5 – 1 Guido Alba (min. 4), 6 – 1 Ismail Chaabouchi (min. 11). (3a part) 6 – 2 Alejandro Segura (min. 6).

Catalunya afrontava el segon partit del dia amb pressió per la importància del partit i amb cansament pels ajustats horaris. A més, cal afegir el factor de jugar contra la selecció amfitriona, que gaudia d’una grada plena d’aficionats. De fet, el partit no podia començar pitjor quan en el primer minut de joc la selecció de Melilla s’ha avançat en el marcador. Tot i així, la selecció catalana ha començat a desplegar el seu joc i, fruit d’una bona combinació, el golejador Tomàs Anguita ha igualat el marcador. Això ha fet que els catalans es motivessin i, de nou, Tomàs, i Cristian, han posat el 3 a 1 abans del primer descans.

A la represa, una Catalunya inspiradíssima en atac ha aconseguit anar-se’n dos gols més en el marcador posant una renda de 5 gols a 1. La defensa catalana ha superat en tot moment l’atac de Melilla que es veia impotent davant la bona actuació d’aquests. Cal destacar les actuacions dels porters catalans que han estat els causants de que Melilla no materialitzés les poques però clares ocasions de gol. En el darrer minut del segon temps, Ismail, que ha estat un dels jugadors més destacats del partit d’avui, ha ampliat l’avantatge en el marcador.

En el darrer temps, Catalunya ha continuat amb la mateixa intensitat defensiva i el cansament ha fet que no arribés amb tanta claredat a la porteria local. Melilla, per la seva part, no ha baixat els braços i ha lluitat cada pilota intentant, per tots els mitjans, reduir distàncies. Aquesta situació només l’han pogut materialitzar un cop a falta de sis minuts del final, deixant el 6 a 2 que donava la victòria a Catalunya.

11 hores. REGIÓ DE MÚRCIA 8 – 7 CATALUNYA (JUVENIL)

REGIÓ DE MÚRCIA: Pablo López Molina, Andrés García Hernández, Antonio Ortiz Navarro, David Ardil Navarro, Domingo Cabrera Acosta, Ginés Navarro López, Santiago Bernal López, Pablo Carreño Zamora, Álvaro Méndez Quiñonero i Pedro José García Paredes.

GOLS: (1a part) 0 – 1 Rodrigo Alonso (min. 1), 1 – 1 Pedro José García (min. 1), 1 – 2 Tomàs Anguita (min. 6), 1 – 3 Ismail Chaabouchi (min. 8), 2 – 3 Álvaro Méndez (min.8), 3 – 3  Ginés Navarro (min. 9). (2a part) 4 – 3 Pedro José García (min. 4), 4 – 4 Cristian Martínez (min. 6), 5 – 4  Domingo Cabrera (min. 7), 5 – 5 Guido Alba (min.  9). (3a part) 5 – 6 Ismail Chaabouchi (min. 1), 6 – 6 Antonio Ortiz (min. 4), 6 – 7 Ismail Chaabouchi (min. 8), 7 – 7 Domingo Cabrera (min.11). (Pròrroga) 8 – 7 Pedro José García (min. 2).

Catalunya ha iniciat davant de la Regió de Múrcia el primer partit dels tres corresponents a la jornada d’avui.

El partit s’ha iniciat amb moltes ocasions per part d’ambdues seleccions, les quals, en el primer minut ja havien materialitzat, una cadascuna d’elles. El ritme del partit ha estat molt elevat i la pilota anava d’àrea a àrea. La selecció catalana ha aprofitat dues ocasions més per anar-se’n 3 a 1 en el marcador. Poc ha durat aquesta renda, ja que els murcians han igualat el partit abans d’arribar al descans.

En el segon temps s’ha mantingut la intensitat inicial i els porters han estat els millors, fins aleshores, amb intervencions meritòries. Fruit de les moltíssimes ocasions que s’han vist en aquest període, els murcians s’han avançat fins en dues ocasions, però Catalunya sempre ha empatat el partit, deixant la igualada, de nou, abans del segon descans.

No podia començar millor el tercer període pels catalans, ja que, aquests només sortir a la sorra s’han avançat en el marcador. Amb el partit i el marcador tant igualat, les dues seleccions eren conscients de que els minuts decisius estaven per arribar. Els murcians han aconseguit empatar a falta de sis minuts, fet que posava més emoció al partit. Tot es posava de cara pels catalans quan, a falta de quatre minuts, Ismail ha tornat a avançar als catalans. Quan quedaven quaranta segons pel final, amb els catalans defensant el marcador, Múrcia ha aconseguit la igualada i forçar la pròrroga. En aquesta, els dos equips han jugat amb molta intensitat i han disposat de diverses ocasions per trencar l’empat, però la sort ha estat pels murcians, que han materialitzat una ocasió de gol i s’han emportat els dos punts.